Banyoles Televisió

El Consell Esportiu del Pla de l'Estany estrena logotip i prepara un homenatge per celebrar el seu 25è aniversari

Valorar aquest article
(0 vots)

Un reconeixement a les persones que han estat al capdavant del Consell Esportiu del Pla de l’Estany servirà per commemorar, el proper 25 de maig, el 25è aniversari d’aquesta entitat.

La sala d’actes del Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha acollit, aquest dilluns, la presentació dels actes d’aquesta celebració. El Consell Esportiu del Pla de l’Estany va néixer el 18 de maig de 1989, d’acord amb els criteris de l’organització territorial de Catalunya amb l’objectiu de fomentar l’activitat esportiva en edat escolar a la comarca. De fet, tal i com indicava el president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany Jordi Xargay, ha fet una molt bona tasca convertint-se en el braç executor de l’ens en matèria esportiva.

Per commemorar aquest quart de segle s’han preparat dues activitats. Una d’elles es va fer el 5 d’abril passat, coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física. Va ser la 1a Trobada ‘Capacitats’, una matinal multiesportiva adreçada a persones amb discapacitat intel·lectual de diferents edats de la comarca del Pla de l’Estany. La intenció és repetir-la.

L’acte central arribarà el 25 de maig i serà un homenatge a les persones que han estat al capdavant del Consell Esportiu des de la seva fundació. Es farà coincidint amb la celebració de la cloenda del Viatge Esportiu Comarcal i està prevista l’assistència d’autoritats d’àmbit nacional, territorial, comarcal i local així com els presidents i comissions directives que han existit des de la fundació del Consell Esportiu del Pla de l’Estany. Els actes han estat pensats tenint en compte la vessant integradora i educativa de l’esport.

A banda d’això, el Consell Esportiu del Pla de l’Estany estrena un logotip commemoratiu dels 25 anys del Consell Esportiu. El disseny es va encarregar als alumnes de Batxillerat Artístic i Disseny de l’Institut Josep Brugulat, i la proposta guanyadora ha estat la d’Alba Sureda. Es tracta d’un disseny inspirat en el logotip original de l’entitat en què el número 25 té la forma d’una persona saltant. El nou logotip estarà vigent durant tot aquest 2014 en les diferents activitats que organitzi el Consell Esportiu. L’any passat, les seves propostes van reunir entre 8.000 i 10.000 participants.

Darrera modificació el

Banyoles Televisió - C/ Concòrdia Aigües de l'Estany, 30, 17.820 BANYOLES (Girona) - Tel 972 58 11 12 | Avís legal

A dalt Versió d'escriptori