Banyoles Televisió

El Consell Esportiu del Pla de l'Estany celebra, oficialment, el seu 25è aniversari

Valorar aquest article
(0 vots)

El Consell Esportiu del Pla de l’Estany va celebrar, diumenge, l’acte central del seu 25è aniversari del Consell Esportiu del Pla de l’Estany coincidint amb la celebració de la cloenda del Viatge Esportiu Comarcal del curs 2013-14.

L’entitat va complir el quart de segle oficialment el passat 18 de maig però els seus responsables van decidir fer coincidir la celebració amb una jornada d’activitat esportiva.

Durant tot el matí, més d’un centenar de nens i nenes de P3 fins a 6è de Primària van participar a la cinquena i última jornada del Viatge Esportiu Comarcal, en la que van poder practicar diferents modalitats esportives. Aquest any el VEC ha visitat cinc escoles diferents gràcies a la organització de nou AMPA’s de la comarca i ha acollit uns 500 nens i nenes. A mig matí es va donar pas a un acte senzill en el que van participar els presidents i comissions directives que han existit des de la fundació de l’entitat del Consell Esportiu del Pla de l’Estany així com  diverses autoritats d’àmbit nacional, territorial, comarcal i local.

Benet Tarradas com a president fundador; Miquel Grau, Jordi Pons, Isidre Reixach, Josep Vilà i l’actual president del Consell Esportiu Joan Josep Verdaguer; van rebre un guardó. Les autoritats també van lliurar els trofeus a tots els participants a la Cloenda del Viatge Esportiu Comarcal i a Alba Sureda, la dissenyadora del logotip que commemora el 25è aniversari.

Darrera modificació el

Mitjà

Banyoles Televisió - C/ Concòrdia Aigües de l'Estany, 30, 17.820 BANYOLES (Girona) - Tel 972 58 11 12 | Avís legal

A dalt Versió d'escriptori