Banyoles Televisió

La CUP denuncia que l'equip de govern ha gastat 28.000€ als premis Banyolí de l'Any

Valorar aquest article
(0 vots)

La CUP de Banyoles ha publicat el cost total dels premis Banyolí de l'Any i denuncia que el cost total de la gala d'entrega del guardó ha suposat una despesa de 28.000€.

Mentre que l'equip de govern sempre ha afirmat que aquests premis no tenien cap cost per la ciutat, el grup d'esquerres assegura que això és fals i explica, a través d'un comunicat, que el cost d'aquesta gala és equivalent al cost anual de la Factoria d'Arts Escèniques i que és superior a la partida anual destinada a l'atenció a les dones o al conjunt total de subvencions en cultura de l'Ajuntament.

Desglossat, la CUP assegura que el sopar va costar 12.000€; l'equip de so i llum, 6.000€; que l'organització i direcció de l'acte va tenir un cost de 5.000€; 3.000€ van ser pels serveis d'impremta i disseny; i 2.000€ es van destinar a altres qüestions. D'aquests diners, 8.000€ els aporta la Diputació de Girona; 1.000€, el Consell Comarcal del Pla de l'Estany; 9.000€ són de finançament propi; i els 10.000€ restant són aportacions de patrocinadors privats.

Per la CUP, segons expliquen en el seu comunicat, cal replantejar urgentment aquest acte. Així mateix, consideren que hi ha altres maneres de reconèixer i valorar la rellevància d'alguns ciutadans. Pel grup independentista, el Banyolí de l'Any suposa un "cost inadmissible" per les arques públiques", i assegura que el format que presenta l'acte té una projecció "elitista, opaca i tancada a la participació popular".

Banyoles Televisió - C/ Concòrdia Aigües de l'Estany, 30, 17.820 BANYOLES (Girona) - Tel 972 58 11 12 | Avís legal

A dalt Versió d'escriptori