Dimarts, 02 Octubre 2012 14:43

El màrqueting i els aspectes legals centren el bloc de píndoles formatives que ofereix l'Ajuntament de Banyoles per aquest segon semestre de l'any

Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)
L'Ajuntament de Banyoles ha editat uns tríptics de les píndoles formatives i els tallers. L'Ajuntament de Banyoles ha editat uns tríptics de les píndoles formatives i els tallers.

El màrqueting i els aspectes jurídics i legals centraran el segon bloc de píndoles formatives que l’Àrea de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles ofereix aquest any 2012.

Aquesta formació, totalment gratuïta, consisteix en píndoles formatives, tallers i jornades, que completaran els mòduls oferts durant el primer semestre.  Si en aquella ocasió es va impartir la formació de gestió empresarial, en aquest segon semestre es treballarà la formació d’aspectes legals i de màrqueting.

Les píndoles, que tenen unes quaranta places i s’iniciaran aquest proper 9 d’octubre, inclouran la planificació estratègica, les decisions sobre productes i marques i les estratègies i els mètodes de fixació de preus, en l’àmbit formatiu del màrqueting. L’objectiu és oferir una visió general sobre els conceptes i estratègies de màrqueting actuals i treballar-ho a nivell pràctic.

També es podran cursar píndoles en l’àmbit formatiu jurídic referent a la protecció de dades, la fiscalitat en l’empresari i professional individual autònom, i la introducció al Pla d’empresa. L’objectiu és donar a conèixer tant la interpretació de la llei i del reglament en matèria de protecció de dades de caràcter personal com la fiscalitat orientada a l’empresari.

Per altra banda, s’han programat tota una sèrie de jornades i tallers que treballaran diferents aspectes del món empresarial com ara els recursos humans, la reforma fiscal, o la importància de la presència a internet. I, també, s’ha inclòs una jornada especial sobre cooperatives.

La regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica, Joana Vilà, ha explicat que aquesta formació vol aportar eines que permetin l’ampliació de coneixements, el reciclatge i l’especialització professional tant de treballadors com de persones en situació d’atur. Per a més informació cal posar-se en contacte amb l’àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, ja sigui per telèfon  o per correu electrònic.

Llegir 1189 vegades Darrera modificació el Dimarts, 02 Octubre 2012 19:37

Mitjà

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).