Dimecres, 03 Octubre 2012 19:43

La CUP presenta 10 al·legacions al projecte de modificació del pla general a la zona de Sotamonestir

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)
La CUP demana la nul·litat del projecte i que la ordenació es faci conjuntament amb el nou PGOU. La CUP demana la nul·litat del projecte i que la ordenació es faci conjuntament amb el nou PGOU.

La CUP de Banyoles ha presentat un total de 10 al·legacions al projecte de modificació del pla general a la zona de Sota Monestir i la Riera Canaleta, aprovat inicialment per l’Ajuntament de Banyoles a finals de juny.

Totes elles van encaminades a demanar la nul·litat del projecte per tal que es plantegi l’ordenació dins el procés de redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, on es tingui en compte l’opinió dels seus ciutadans mitjançant un procés real de participació ciutadana.

Segons les esmenes de la CUP, no queda justificada enlloc la necessitat de la modificació i, a més, el projecte  presenta alguns defectes de forma com la falta d’una avaluació rigorosa i racional dels costos i fonts de finançament, la manca d’una agenda i un pla d’etapes coherent o la inexistència també d’un estudi d’inundabilitat firmat per l’organisme competent que informi favorablement.

Des de la CUP també al·leguen perquè consideren poc rigorosa la memòria social, on es vol justificar un planejament al 2012 amb dades de població i habitatge del 2001. Segons la CUP, el nombre d’habitatges previst al projecte d’ordenació de Sota Monestir sumat als 1.500 habitatges buits que hi ha actualment a la ciutat, suposaria un creixement irracional del 40%. A més de les al·legacions, el segon grup de la oposició ha elaborat també un audiovisual explicatiu que han penjat a la seva pàgina web.

Llegir 1258 vegades Darrera modificació el Dimecres, 03 Octubre 2012 21:50

Mitjà

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).