Dimecres, 15 abril 2015 20:00

El Fons de Cooperació Econòmica i Cultural de la Diputació de Girona destina més de 475.000 euros al Pla de l'Estany

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El pla de voreres de l’Ajuntament de Banyoles és un dels projectes subvencionats pel Fons de Cooperació Econòmica i Cultural de la Diputació de Girona, que destinarà més de 475.000 euros a la comarca del Pla de l’Estany.  

El Fons de Cooperació Econòmica i Cultural és una programa d’ajuts que la Diputació va crear fa dos anys i que uneix els antics Fons de Subvencions de Cooperació Municipal i Fons de Cooperació Cultural. D’aquesta manera els municipis poden sol·licitar subvencions en tres àmbits: el de despeses d’inversió, el de despeses corrents i el de despeses culturals. La subvenció mínima per a cada ajuntament és de 25.500€. Per als de més de 2.000 habitants, l’ajut s'incrementa en funció del nombre d’habitants i dels ingressos corrents de què disposen.

Els municipis del Pla de l’Estany utilitzen aquest fons per a finançar despeses culturals i serveis com l’enllumenat, la neteja viària o l’abastament d’aigua però també per poder dur a terme algunes inversions. Així, Banyoles rep 213.230 euros del Fons de Cooperació Econòmica i Cultural dels quals 50.000 són pel pla de voreres. A la resta de pobles de la comarca trobem quatre inversions finançades per la Diputació: Camós rep 20.328€ per l’arranjament del camí que va de Can Prat al trencant de Can Serrallonga, Fontcoberta tindrà 12.500€ per la pavimentació de voreres dels carrers del Veïnat Melianta, Serinyà podrà executar la millora del paviment de carrers i vial públics amb un import de 4.250€ i Sant Miquel de Campmajor rep 20.035,76€ per instal·lar un parc infantil al costat del camp de futbol, per fer un lavabo a la planta baixa de l’Ajuntament i per a l’adquisició de mobiliari.

 

Llegir 1056 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).