Dijous, 19 Octubre 2017 15:45

Unes 70 dones participen a la Trobada Estatal de Dones del Món Rural que es fa a Banyoles

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

La Confederació de Dones del Medi Rural (CERES) desenvolupa durant aquest mes d'octubre un cicle de jornades estatals de caràcter informatiu sobre les possibilitats que ofereixen les polítiques de desenvolupament rural per a les dones agricultores i ramaderes. Després d'haver passat per la ciutat lleonesa d'Astorga, les jornades han aterrat, aquesta setmana, a Banyoles.

Una setantena de dones, quaranta de les quals vingudes de fora de Catalunya, participen en aquestes jornades que es duen a terme a l'Hotel l'Ast sota el títol "Dona i Desenvolupament Rural, del Pla a l'Acció". L'objectiu és donar informació i assessorament a les dones que treballen en les explotacions agràries i compartir experiències. Al llarg de tres dies, es donarà informació completa sobre les mesures que recullen les polítiques de desenvolupament rural i com aquestes poden incentivar la millora de les explotacions agràries, la innovació, el canvi cap a l'agricultura ecològica i també cap a la diversificació cap a altres economies més enllà del sector primari.

El contingut de les jornades no només recull ponències informatives sobre les línies d'ajuts disponibles com els programes LEADER sinó possibilitats reals d'influir de manera decisiva en l'orientació d'aquestes polítiques mitjançant la participació en els òrgans de decisió i gestió territorial, organitzacions agràries i Grups comarcals de Desenvolupament Rural. També s'han organitzat visites a diferents explotacions de la demarcació.

Llegir 677 vegades Darrera modificació el Dijous, 19 Octubre 2017 15:55

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).