Dimarts, 07 Novembre 2017 19:26

Porqueres rebaixa la taxa de gestió dels residus entre 7€ i 8€, per la implementació del porta a porta

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Porqueres ha aprovat les ordenances fiscals per l'exercici de 2018 amb algunes diferències respecte l'any passat.

 

Una de les principals novetats és la rebaixa de la taxa de gestió dels residus. Degut a la implementació de la recollida selectiva porta a porta a partir del mes de febrer, el consistori ha considerat oportú bonificar els veïns del municipi amb un descompte d'aquesta taxa. Concretament es descomptaran 7€ l'any a cada habitatge en edifici plurifamiliar o per cada local amb o sense activitat industrial, comercial o per a usos privats, i 8€ en els casos d'habitatges unifamiliars.

Per aquest any vinent també s'ha modificat el tipus de gravamen aplicable als bens de naturalesa rústica, que passa a ser del 0'73% al 0'70%.

Pel que fa a la bonificació prevista pels vehicles amb més de 25 anys, s'ha reduït fins el 50% per aquells ciutadans que ho sol·licitin a partir de l'any vinent. Els que ja disposaven d'aquesta bonificació, que fins ara era del 100%, continuaran igual.

Les ordenances fiscals també preveuen una regulació del preu de les entrades dels espectacles del cicle Rere el Teló, posant un preu al tiquet depenent del format de l'espectacle. Recordem que en les edicions anteriors, els espectacles seguien tots el pagament mitjançant el mètode de taquilla inversa. Una altra de les regularitzacions previstes és el preu de la inserció publicitària a la pantalla informativa pels comerços i empreses. Així mateix, també s'han modificat les quotes del servei de centre de dia per a la gent gran.

Llegir 849 vegades Darrera modificació el Dijous, 09 Novembre 2017 17:25

Mitjà

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).