Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 14 Novembre 2017 15:53

El Consell Comarcal ofereix tres llocs de treball en pràctiques per a joves

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El Consell Comarcal del Pla de l'Estany ofereix tres llocs de treball en pràctiques per a joves menors de 30 anys beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i que estiguin inscrits com a Demandants d'Ocupació No Ocupats al Servei d'Ocupació de Catalunya.

 

L'ens supramunicipal vol incorporar, en la modalitat de pràctiques, un tècnic en Medi Ambient, un de Comunicació i una tercera persona experta en Riscos Laborals. Els candidats han de tenir les titulacions que s'exigeixen en l'oferta i complir amb els requisits per a la contractació en pràctiques. El contracte tindrà una durada de sis mesos.

Pel que fa a les especificitats de cada lloc de treball, en el cas del tècnic de medi ambient es busca un ambientòleg per participar en tasques de gestió de residus i campanyes de sensibilització, treballar en la implantació de la recollida de residus porta a porta a Porqueres i Camós, i fer el seguiment del compostatge comunitari, entre d'altres.

El tècnic de comunicació, haurà de tenir el grau de Ciències de la Informació i Comunicació o en Publicitat i Relacions Públiques. Les tasques a desenvolupar seran revisar i actualitzar el Pla de Comunicació, elaborar notes de premsa i gestionar les xarxes socials, entre altres tasques.

Per últim, també es busca un treballador amb el grau formatiu en Prevenció de Riscos Professionals o Prevenció i Seguretat Integral, que haurà de revisar i controlar les avaluacions de riscos i de les mesures correctores i el control de la documentació de coordinació d'activitats, entre d'altres qüestions relacionades.

Llegir 1152 vegades Darrera modificació el Dimecres, 15 Novembre 2017 10:31

Mitjà