Dimecres, 13 Desembre 2017 20:15

Cap dels partits de la oposició dóna suport als pressupostos de l'Ajuntament de Banyoles

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Després de dos anys  d’ampli consens en els pressupostos, aquesta vegada els pressupostos de l’Ajuntament de Banyoles per al 2018 s’han aprovat només gràcies a la majoria absoluta de l’equip de govern de CIU. El principal grup de la oposició, Junts per Banyoles, ha decidit retirar el suport que havia donat als comptes de la corporació del 2016 i del 2017 i votar-hi en contra.

La seva portaveu, Roser Masgrau, va recordar que l’acord amb l’equip de govern dels dos darrers exercicis havia permès canalitzar i fer realitat algunes de les propostes del programa electoral dels republicans però lamentava que enguany no han vist la mateixa bona predisposició i criticava la lentitud i la manca de concreció d’alguns projectes.

Els altres dos grups de la oposició, la CUP i ICV, van esgrimir arguments semblants als utilitzats en l’aprovació dels pressupostos anteriors. Per part dels cupaires, la seva portaveu Sandra Pazos va reclamar més temps per estudiar els comptes i que hi hagi més debat polític permetent tots els partits del consistori participar.

Pazos va basar la seva argumentació en la quantitat d’algunes partides com ara la que es destina al Festival (A)phònica o la de proves esportives internacionals. L’alcalde Miquel Noguer la va haver de corregir assegurant que la seva interpretació dels números no s’ajustava a la realitat. Per últim, el regidor d’ICV també va votar en contra dels pressupostos, que va titllar de continuistes i sense planificació futura de ciutat.     

Luengo va reclamar més inversió en polítiques socials i econòmiques i va lamentar que l’equip de govern no hagi jugat a forçar al màxim les lleis establertes per l’Estat espanyol.

Llegir 1203 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).