Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 21 Desembre 2017 21:33

Jornada electoral amb total normalitat a Camós, Palol de Revardit i Esponellà

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’únic col·legi electoral de Camós ha obert aquest matí amb total normalitat i amb absència d’incidents. Un total de 557 persones estaven cridades a les urnes, 8 més que en les últimes eleccions al Parlament de Catalunya.

Malgrat que en el primer avanç de la 1 del migdia el nombre de votats havia disminuït en un 4% en una jornada emmarcada en un dia laborable, la segona recopilació de dades ha resultat en un augment de l’1,2% respecte el 2015.

També s’ha viscut una jornada de constants votacions al municipi de Palol de Revardit, on la majoria de les votacions es solen concentrar al matí. De fet, en aquesta part del dia, més de la meitat del cens havia participat fa dos anys. En el segon avanç, la participació no ha viscut cap canvi destacat, ja que només ha pujat un 0,37%.

Pel que fa a Esponellà, amb un sol col·legi electoral situat a l’Ajuntament, els cridats a les urnes eren 174 persones.  

La participació d’aquest municipi ja s’ha vist incrementada amb diferència respecte fa dos anys des de primera hora. A l’última actualització feta a un quart de set de la tarda, l’augment ja era d’un 6,80% més que la del 2015.

Llegir 1159 vegades Darrera modificació el Dijous, 21 Desembre 2017 21:37