Dimecres, 14 Febrer 2018 15:43

Urbanisme demana a l'Ajuntament de Sant Miquel que revisi el nou POUM

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L'aprovació definitiva del Pla General d'Ordenació Urbanística de Sant Miquel de Campmajor haurà d'esperar. La Comissió d'Urbanisme de Girona va analitzar el document en la seva darrera reunió i va acordar no donar-hi el vist-i-plau ja que considera que hi ha algun aspecte que l'Ajuntament ha de retocar.

El nou planejament urbanístic  de Sant Miquel de Campmajor contempla incrementar la superfície de sòl urbà tant a l'entorn de Cal Secretari com al nucli de Sant Martí de Campmajor, que és la zona on hi ha l'ajuntament, l'edifici de l'antiga escola i el camp de futbol entre d'altres. Amb aquest augment de sòl urbà, el consistori pretenia facilitar la implantació de 25 habitatges en aquestes dues zones, que estarien connectades a través d'un camí per a vianants. L'informe de la Comissió d'Urbanisme no ho veu clar i demana a l'ajuntament que redueixi l'extensió de sòl urbà proposada perquè aquest pot estar afectat per servituds de protecció de carreteres i per un possible potencial inundable.

Aquesta seria la modificació més important que sol·licita la Comissió d'Urbanisme ja que la resta fan referència a aspectes burocràtics. Amb una població de 226 habitants, sense un nucli urbà definit i amb totes les característiques d'un poble disseminat, Sant Miquel de Campmajor es regeix per normes subsidiàries i va aprovar inicialment el POUM l'any 2011. Des de llavors està treballant per tirar-lo endavant però el fet que les normatives vigents siguin molt generalistes i no contemplin moltes de les especificitats del municipi està allargant tot el procés.  Malgrat tot, des de l'Ajuntament confien poder tenir aprovat el document a la tardor.

Llegir 595 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).
Saber-ne més D'acord Continua sense galetes