Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 15 Març 2018 15:55

Banyoles presenta l'oferta formativa del primer semestre de l'any que inclou 8 cursos, tallers i píndoles formatives

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’Ajuntament de Banyoles ha presentat aquest dijous l’oferta formativa que impulsa semestralment, en aquest cas, la del març al juliol d’aquest any. Inclou un total de 8 cursos, tallers, píndoles informatives i jornades obertes d’àmbits diversos com ara la gestió empresarial, les competències transversals i les noves tecnologies. Aquest darrer és un àmbit que el consistori potencia cada vegada més arrel de les demandes dels usuaris i de les mateixes empreses.

Les principals novetats són la nova llei de reformes del treball autònom, activa les teves competències laborals millorant la teva marca personal, comptabilitat bàsica i introducció al posicionament web. Aquest semestre es donarà continuïtat a d’altres propostes que s’havien fet i que continuen generant demanda com ara el curs de manipulació d’aliments i intoleràncies alimentàries, el de tècniques de venda i atenció al client, i els de Word i Excel. L’objectiu no és altre que millorar les competències i capacitats de les persones treballadores, així com els seus coneixements i col·laborar en la consolidació i generació de nous llocs d'ocupació.

Les píndoles tenen una durada curta que oscil·la entre les 2 i les 21 hores i són obertes a tothom.  Des de fa un temps s’ha optat per un sistema de cofinançament amb uns imports reduïts per les persones treballadores i per a alumnes en situació d’atur continuaran essent gratuïtes. 

L’Ajuntament de Banyoles programa i organitza aquest formació amb el suport del  Consell Comarcal del Pla de l’Estany, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Govern d’Espanya i el Fons Social Europeu.

Llegir 917 vegades