Dimarts, 27 Març 2018 20:40

L’Ajuntament de Banyoles dóna compte de la liquidació del pressupost de l’exercici 2017

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Al ple celebrat aquest dilluns al vespre, l’Ajuntament de Banyoles ha informat del romanent de tresoreria per despeses generals amb el que s’ha tancat el pressupost de l’exercici 2017. La xifra, que és de 3.267.129,67€ amb una previsió de saldos de dubtós cobrament d’uns 654000 euros, és gairebé el doble que la de l’any passat, que era d’1,7 milions d’euros, i culmina sis anys seguits de números verds del consistori.

D’aquesta quantitat, i tot i que encara no s’ha concretat del tot pel fet que la seva fi està marcada per la normativa de l’estat, es preveu que 1,8 milions es destinin a finançar inversions sostenibles, i l’1,3 restant formi part de la “guardiola” de l’Ajuntament. Grups municipals de l’oposició com ICV i JpB-ERC van fer suggerències de l’ús d’una part d’aquest romanent positiu per tal que es destini a projectes urgents.

La xifra representa la més elevada de saldo positiu que s’ha vist fins ara. L’alcalde, Miquel Noguer, va explicar que les causes han estat, per una banda la revisió del cadastre i l’increment del recapte en concepte d’IBI, i també de les limitacions en la despesa marcades per la llei d’estabilitat pressupostària.

Recordem que el pressupost municipal per aquest any és de gairebé 19,85 milions d’euros, del qual al ple d’ahir es van aprovar algunes modificacions de crèdit.

Llegir 677 vegades Darrera modificació el Dijous, 12 abril 2018 20:29

Mitjà

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).