Dimecres, 18 abril 2018 15:50

Les AMPA del Pla de l'Estany, contra el canvi en la gestió del servei de menjador a les escoles

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Les AMPA de les escoles del Pla de l'Estany s'oposen a la intenció del Consell Comarcal de recuperar la gestió del servei de menjador al·legant que la nova Llei de Contractes del Sector Públic no els permet continuar duen a terme aquesta tasca.

La decisió la van conèixer el passat mes de gener i asseguren que l'argument esgrimit per l'ens és fals i es tracta més d'una qüestió de voluntat política amb l'objectiu de recuperar el control del servei de menjador per cedir-lo a grans empreses del sector.Des de fa anys, algunes d’aquestes AMPA gestionen directament el
menjador, amb personal propi i productes ecològics i de proximitat. Altres contracten empreses del sector decidint, molt de prop, el tipus i la qualitat del servei
que donen.Les AMPA veuen que aquest canvi anirà en detriment dels criteris de qualitat, proximitat i alimentació saludable amb els què actualment s'ofereix aquest servei als nens i nenes de les escoles del Pla de l'Estany.

Per la seva banda, el Consell Comarcal exposa que aquest és un canvi obligat ja que cal adaptar el sistema a la legalitat actual i que la seva voluntat es trobar una solució que permeti mantenir la implicació dels pares en el servei.Afegeixen que ha n proposat fer un vestit a mida per cada centre mitjançant el plec de clàusules del concurs i que estan disposats a seguir parlant les vegades que facin falta per arribar a una entesa i a una solució que sigui bona per ambdues parts.

Llegir 653 vegades Darrera modificació el Dimecres, 25 abril 2018 19:14

Mitjà

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).