Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 02 Mai 2018 13:38

Una vuitantena de persones participen a la XXII Festa de la Vellesa de Fontcoberta

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Fontcoberta va aprofitar la festivitat de l’1 de maig per celebrar, aquest dimarts, una nova edició de la seva Festa de la Vellesa. Una activitat ja consolidada després de 22 edicions que té com a objectiu retre un senzill però sentit homenatge a un col·lectiu cada vegada més important i nombrós a la nostra societat.

La celebració estava destinada a la població jubilada del municipi i va comptar amb la presència d’amics i acompanyants. En total més d’una vuitantena de persones que no es van voler perdre aquesta diada de germanor i de retrobament.

La Festa de la Vellesa de Fontcoberta va arrancar a les 12 del migdia amb una missa solemne oficiada per Mossèn Jordi Font a l’església de Sant Sadurní de Vilavenut. L’ofici va comptar amb l’acompanyament musical de la Coral de Fontcoberta. En acabar, els assistents es van desplaçar fins a Banyoles on van fer una visita cultural al Parc Neolític de la Draga. La diada es va completar amb un dinar en un restaurant de la ciutat on va haver-hi, també una animada sessió de ball.

Llegir 477 vegades Darrera modificació el Dijous, 03 Mai 2018 20:58

Mitjà