Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 04 Mai 2018 16:12

Una jornada lúdica clourà aquest dissabte l'edició d'enguany del programa "Eduquem en Família"

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Una jornada lúdica de jocs en família a la Plaça Major de Banyoles posarà punt i final, aquest dissabte, a l'edició d'aquest curs 2017-2018 del cicle "Eduquem en Família".

Un any més, l'objectiu dels organitzadors és omplir aquest cèntric espai de jocs a l'aire lliure perquè tothom, grans i petits, passi una bona estona, senzillament, jugant. Com ja és habitual s'habilitaran diversos espais de joc: n'hi haurà un de jocs de taula per a tothom, un espai de joc lliure pels més petits, un altre de jocs de construcció i altres activitats lúdiques paral·leles. Amb aquesta jornada que tindrà lloc de 5 de la tarda a 9 del vespre sota el títol "Juguem!", es pretén fomentar el joc, la creativitat i les seves potencialitats educatives.

La d'enguany serà la tercera edició de l'acte final "Juguem!", que compta amb el suport de l'entitat Ludus Mundi i que, en cas de pluja, es traslladarà a l'escola Baldiri Reixac. Com dèiem, aquesta jornada servirà per cloure el programa "Eduquem en Família" que van començar a impulsar ja fa vuit cursos el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Banyoles i totes les AMPA dels centres educatius de Banyoles.

L'Eduquem en Família consisteix en un seguit de xerrades o activitats formatives per a famílies o persones interessades en l'educació. En l'edició d'enguany s'han tractat temes com "Esport a la infantesa: quin, com, quan i quant", "Com acompanyar petits i grans en un procés de dol" i "El cervell: què li agrada aprendre?".  El professor als Graus de Magisteri i al Màster Universitari en Activitat Física i Educació de la Universitat de Barcelona, Albert Batalla; la mestra, psicopedagoga i especialista en dol, Mª Àngel Miret i l'investigador de genètica a la Universitat de Barcelona, David Bueno n'han estat els ponents.

Llegir 457 vegades Darrera modificació el Dimarts, 08 Mai 2018 19:58

Mitjà