Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 09 Mai 2018 19:45

L’Ajuntament de Porqueres renova el conveni de bus nocturn

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’any 2006 i degut a la resposta a l’opinió i les necessitats detectades a través dels grups de discussió amb experts i joves durant l’any 2005, el Consell Comarcal del Pla de l’Estany va posar a disposició de la ciutadania un servei de transport nocturn durant determinades festes majors o esdeveniments amb afluència de joves que encara perdura avui en dia.

El projecte de transport nocturn es tracta d’una proposta que compta amb la col·laboració de les àrees de joventut dels ajuntament de la comarca i es tira endavant mitjançant un conveni que necessita renovar-se anualment. En aquest sentit, l’Ajuntament de Porqueres ha tirat endavant la seva actualització, de manera que els joves del municipi podran seguir gaudint del servei un any més.

El transport nocturn no només facilita la mobilitat dels joves d’una forma segura, sinó que també pretén fomentar l’ús del transport públic, potenciar la consciència comarcal entre els joves i potenciar-ne la seva afluència als diversos esdeveniments que s’organitzin al territori.

El servei de transport nocturn, que passa per tots els municipis del Pla de l’Estany amb el conveni en actiu, s’activa majoritàriament en festes majors com les de Banyoles i Olot, malgrat que en ocasions també s’ofereix en determinats festivals si hi ha prou demanda.

Llegir 963 vegades Darrera modificació el Dijous, 10 Mai 2018 16:23

Mitjà