Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 10 Mai 2018 14:24

El cicle Eduquem en Família s'acomiada amb una jornada de jocs a l'aire lliure

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Jocs de taula, construccions o jocs gegants van ser algunes de les activitats que es van oferir tant a petits com a grans. L'objectiu era jugar en família i fomentar així el joc i la creativitat dels participants. D'aquesta manera, també es va posar punt i final al cicle Eduquem en Família que s'ha dut a terme per vuitè any consecutiu a Banyoles.

 

Juguem! és una jornada lúdica adreçada a infants i adults que, per tercer any consecutiu, es duu a terme a la ciutat com a cloenda del cicle de xerrades Eduquem en Família. Dissabte passat, 5 de maig, de les cinc de la tarda a les nou del vespre, la Plaça Major es va omplir de jocs de tota mena per fer passar l'estona als participants. Tot i que la pluja dels darrers dies feia difícil fer una previsió de gent, finalment el temps va acompanyar i el degoteig de gent va ser constant, omplint tots els espais de mainada. A cada racó s'oferia un joc diferent amb espais de jocs de construcció amb diferents materials, jocs de taula pels més grans, o una zona de joc lliure pels més menuts.

Recordem que el cicle Eduquem en Família consisteix en tres xerrades que es fan als diferents centres educatius de la ciutat. Enguany, la primera xerrada va tractar sobre com acompanyar petits i grans en el procés de dol, a càrrec de Maria Àngels Miret. El mes de febrer es va fer la conferència que s'havia previst com a la primera del cicle, però que es va ajornar degut a l'actualitat política del país viscuda el mes d'octubre. D'aquesta manera, la xerrada “Esport a la infantesa: quin, com, quan i quant”, a càrrec d'Albert Batalla es va traslladar al 22 de febrer. La última ponència del cicle va ser “El cervell: Què li agrada aprendre?”, el 19 d'abril, a càrrec de David Bueno. El cicle Eduquem en Família es va celebrar per primera vegada a Banyoles el curs 2010-2011.

Llegir 672 vegades Darrera modificació el Divendres, 11 Mai 2018 14:22

Mitjà