Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 10 Mai 2018 16:10

Cornellà del Terri aprova inicialment l'expedient de modificació de crèdit per fer aparcaments a Corts

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El poble de Corts disposa d’un camp que ja des de fa anys s’ha anat utilitzant com a aparcament de manera periòdica gràcies al fet que l’associació de veïns pagava un lloguer als seus propietaris. Un camp que a més d’aparcament, també s’utilitzava per destinar-hi diverses activitats que no tenien cabuda a altres zones del poble.

Davant la necessitat d’ús d’aquest espai, l’Ajuntament de Cornellà ha aprovat inicialment l’expedient de modificació de crèdit per tal de comprar no només aquest terreny, sinó també un altre situat a l’entrada del poble i destinar-los a sistemes d’aparcament.

Malgrat que al llarg de l’any Corts disposa de zona d’estacionament suficient per als seus habitants i visitants, l’organització d’activitats o l’existència de cerimònies importants al centre del poble en provocaven la seva saturació. Amb l’habilitació d’aquest servei, el consistori pretén descongestionar les entrades i connexions del poble tant a la banda del polígon com al centre i també poder-ne ampliar els vials.

Llegir 1490 vegades Darrera modificació el Divendres, 11 Mai 2018 14:01

Mitjà