Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 11 Mai 2018 14:21

Ernest Costa parla sobre el paisatge català en una nova edició de Dijous Culturals

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L'escriptor i fotògraf Ernest Costa ha estat el protagonista de l'edició del mes de maig de Dijous Culturals.

 

El Museu Darder va acollir aquesta nova sessió en la que el ponent va parlar sobre el paisatge de Catalunya. Concretament, Ernest Costa va fer un seguit de reflexions sobre el territori, el paisatge, la manera de viatjar, els canvis cromàtics de la vegetació, els homes del temps i altres amenitats. La seva xerrada va anar acompanyada de cites de llibres en les que es descriu el paisatge de diversos indrets en diferents condicions climàtiques, així com de fotografies que ell mateix va fer durant algunes sortides que ha fet durant els darrers mesos.

La d'aquest dijous ha estat la penúltima activitat de Dijous Culturals. El cicle es clourà el mes de juny amb una xerrada sobre les eleccions i la política en el temps de la segona república. En aquest cas, la ponència anirà a càrrec de l'historiador i periodista Pere Bosch. Com sempre, la xerrada es farà el segon dijous de mes a les cinc de la tarda al Museu Darder.

Durant el cicle de Dijous Culturals d'aquest any s'han tractat temes molt variats com els últims escrits de Josep Pla, a càrrec del filòleg Xavier Pla; l'alimentació; i la psicologia, entre d'altres. Cada any, el cicle proposa xerrades mensuals sobre temes variats i que tenen relació amb el món cultural. Tot i que l'activitat està dedicada sobretot a la gent gran, les sessions són obertes a tothom.

Llegir 779 vegades Darrera modificació el Dilluns, 14 Mai 2018 18:51

Mitjà