Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 15 Mai 2018 14:49

Arranquen les preinscripcions pel curs 2018-2019 a l'Escola Municipal de Música de Banyoles

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Aquesta setmana ha arrancat el període de preinscripcions a l'Escola Municipal de Música de Banyoles, que s'allargarà fins el 15 de juny.El projecte e ducatiu de l'escola potencia la música en grup, en paral·lel amb l'estudi del llenguatge musical i les classes individuals d'instrument.

El Pla d'estudis ofereix diferents itineraris segons l'interès i la dedicació de l'alumnat.  Una part important de l'oferta de l'EMMB es concentra en els cursos de Sensibilització per a nens i nenes de 3 a 5 anys i d'Iniciació, per als de 6 anys. En el primer, es treballen elements com ara el moviment, l'educació de l'oïda, la improvisació i la creació musical a partir de contes i petites històries. Per altra banda, el curs d'Iniciació suposa l'entrada progressiva dels nens i nenes en l'aprenentatge musical a partir de tres activitats diferenciades: iniciació al llenguatge musical, Cor Petit de l'EMMB i Roda Instrumental, a través de la qual entren en contacte amb tots els instruments que s'imparteixen.  

L'oferta de places continua amb cursos que tenen dos itineraris diferenciats: el d'Aprofundiment, per als estudiants que volen continuar els estudis musicals al Conservatori o a centres d'ensenyament superior, i el Troncal, per als que conceben els estudis com un complement a la seva formació.

L'EMMB també ofereix classes individuals per a adults, amb la possibilitat de participar en les formacions instrumentals col·lectives. Els instruments que s'imparteixen actualment a l'EMMB són: baix elèctric, bateria, clarinet, contrabaix, flauta travessera, guitarra, guitarra elèctrica, piano, saxo, trompeta, trombó, violí, viola, violoncel i veu. Actualment, l'Escola compta amb quatre-cents estudiants i 27 professors/es.

Llegir 794 vegades Darrera modificació el Dimarts, 15 Mai 2018 16:01