Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 18 Mai 2018 17:31

El fotògraf Esteve Serra descobreix “L’Altra Garrotxa” al Tardes de Ciència del mes de maig

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Com ha canviat l’Alta Garrotxa en les darreres dècades? Això és el que mostra el fotògraf Esteve Serra en el seu llibre “Caminant per l’Altra Garrotxa”, que es publicarà el mes vinent.

 

Aquest dissabte passat va fer un avançament del que es trobarà al treballa durant la sessió del mes de maig de Tardes de Ciència. El fotògraf va portar algunes de les imatges que es poden trobar al llibre i va fer una explicació de com és la seva visió de l’Alta Garrotxa.

El fotògraf, que viu a Tortellà, porta quatre anys desenvolupant aquest projecte que es culminarà amb la publicació del llibre el mes de juny. Com a referència es va inspirar en el llibre dels anys vuitanta “Caminant per l’Alta Garrotxa” i ara ha volgut fer una revisió  d’aquell treball amb “Caminant per l’Altra Garrotxa”. Esteve Serra destaca que amb el temps el projecte ha anat canviant fins a convertir-se en la seva visió particular de l’entorn que l’ha vist créixer.

La propera sessió de Tardes de Ciència serà el dissabte 9 de juny. En aquesta ocasió el tema serà l’atmosfera dins un avió i la xerrada anirà a càrrec de Neus Busquets, d’Airbus Group.

Llegir 945 vegades Darrera modificació el Dilluns, 21 Mai 2018 12:33

Mitjà