Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 22 Mai 2018 15:30

Tradició i festa a l’Aplec de Santa Quitèria de Sant Miquel de Campmajor

Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Sant Miquel de Campmajor va celebrar la Festa de l’Aplec de Santa Quitèria aquest cap de setmana passat. Van ser dos dies de celebracions amb activitats per a totes les edats, però sobretot pels més petits.

 

Fa dos anys van començar a preparar activitats durant el matí. L’entitat Limnos va ser l’encarregada de dirigir un anellament d’ocells al passallís de Roca. Amb aquesta activitat petits i grans van poder aprendre diverses qüestions sobre els ocells que habiten a la zona i gaudir de l’entorn natural.

A la tarda, la pluja va fer acte de presència i va obligar a traslladar les activitats a dins el Local del Sindicat. Allà, la companyia Tirita Clown va oferir un espectacle infantil a les quatre de la tarda. Després de l’actuació, es va donar pas a una cercavila encapçalada per la capgròs Quitèria i acompanyada pel grup de percussió local. A més, també es va organitzar una tarda de dibuix i pintura infantil així com el 20è concurs de Flors Silvestres i l’11a mostra de dolços casolans.

Diumenge les activitats van consistir en la missa a dos quarts d’una del migdia. Les Pabordesses van ser les encarregades de portar les coques per beneir i, després, van oferir-ne un tros a tots els assistents. L’ofici va estar cantat pel Grup de Caramelles de Sant Miquel de Campmajor.

La Festa de l’Aplec de Santa Quitèria es va cloure amb el concert de la mezzo portuguesa Helena Ressurreiçao.

Llegir 540 vegades Darrera modificació el Dimecres, 23 Mai 2018 13:30

Mitjà