Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 22 Mai 2018 17:43

L'Espai Eat Art de Banyoles inaugura l'exposoció "Humans", inspirada en l'espectacle de Paco Viciana

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L'Espai Eat Art de Banyoles acull, fins el 28 de juliol, l'exposició multidisciplinar "Humans", que s'inspira en l'espectacle homònim creat pel compositor banyolí Paco Viciana i estrenat l'any 2015 a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles. Es tracta, doncs, d'una col·laboració entre Viciana i la Fundació Lluís Coromina, que és qui gestiona la sala d'exposicions.

La mostra, igual que l'espectacle, vol ser un retrat humil, discret i divertit de l'espècie humana a través de diferents llenguatges artístics: la música, la fotografia, la dansa i la paraula. Es tracta, en aquest sentit, d'una exposició minimalista i que posta clarament pels sentits.

Sobreposada a la seva música, s'hi poden veure imatges del reconegut fotògraf de Banyoles Toni Soriano i coreografies de la ballarina, també banyolina, Alba Carretero. Tot plegat respon a una  clara voluntat de revisió de l'espectacle que es tornarà a representar i que hi ha la intenció de moure per diversos escenaris. L'exposició ve a ser un punt de partida per a rescatar-lo i fer-ne difusió.

La mostra forma part de les activitats paral·leles del 15è Festival de la Veu (A)phònica de Banyoles i es podrà veure fins el dissabte 28 de juliol. Es pot visitar els dimecres en horari de matí, els dijous i divendres en horari de tarda i els dissabtes durant tot el dia.

Llegir 536 vegades Darrera modificació el Dimarts, 22 Mai 2018 20:03