Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 23 Mai 2018 13:36

Camós celebrarà la Festa del Roser amb una major implicació dels joves

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Camós ja ho té tot a punt per celebrar la Festa Major del Roser aquest proper cap de setmana i ho farà amb una major implicació dels joves. I és que l’Associació de Joves de Camós ha estat un dels organitzadors de les celebracions i porten novetats respecte l’any passat.

 

És el cas de la primera edició de les Olimpíades Populars de Camós, que es faran aquest proper dissabte a partir de les 10 del matí a la Plaça de l’Ajuntament. Es tracta d’una activitat adreçada a totes les edats, a partir de 6 anys i que consistirà en realitzar diverses proves tan curioses com tir de bala de palla, cursa de sacs gegants, o un campiona de 2CV.

A banda des les olimpíades Populars, els joves també són  els encarregats de portar el dinar popular que es fa a continuació, al pavelló municipal. Dissabte al vespre, l’Associació de Joves posa el punt i final a la jornada amb l’obra de teatre. Aquest és el tercer any que la representen i per primera vegada és una producció 100% creada per ells.

A banda de les seves activitats, durant el dissabte,i també diumenge,  hi haurà un parc infantil amb inflables al camp de futbol, de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre, i s’oferirà un berenar per la mainada al pavelló, a les cinc de la tarda al pavelló.

Diumenge, la segona jornada de festa va començar a les 12 del migdia amb un ofici solemne, acompanyat musicalment per la Coral Les Estunes. Tot seguit, a tres quart d’una, es va celebrar el pregó al pavelló, que enguany va anar a càrrec de la doctora Carme Mariscot Bas. Per cloure la Festa del Roser, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, també al pavelló, es faran sardanes, concert i ball de fi de festa amb l’orquestra Rosaleda.

Llegir 807 vegades Darrera modificació el Dijous, 24 Mai 2018 17:31

Mitjà