Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 24 Mai 2018 17:46

S’esgoten les places per participar a la “Supernit a les Biblioteques” de Banyoles i Porqueres

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Les biblioteques de Banyoles i Porqueres participen aquest divendres al vespre en l’activitat la “Supernit a les Biblioteques” que es fa simultàniament a 270 biblioteques de més de 150 poblacions.

 

Tant a Banyoles com a Porqueres desenes de nens s’han apuntat per participar a aquesta activitat promoguda pel Club Súper 3 i el Departament de Cultura de la Generalitat i les places disponibles s’han esgotat.

L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar la lectura entre els més petits i fer-los arribar el missatge de l’important que és llegir. Per fer-ho, nens i nenes hauran d’ajudar als personatges Nenúfar i Matoll a escapar. Des de finals del mes d’abril va començar aquesta història, difosa tant a través del canal Super3 com de la web i les aplicacions per mòbil i tauletes del Super3. Aquest proper divendres es veurà el desenllaç de la història i els nens i nenes tindran la clau per alliberar la Nenúfer i la Matoll de la biblioteca on estan tancades.

La “Supernit a les biblioteques” es farà aquest divendres, 25 de maig, a les vuit del vespre. L’activitat és gratuïta però calia inscripció prèvia. Està previst que tingui una durada d’una hora.

Llegir 522 vegades Darrera modificació el Divendres, 25 Mai 2018 16:14

Mitjà