Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 24 Mai 2018 17:47

Les catifes florals ompliran Vilavenut aquest proper diumenge

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Flors i sorres de colors tornaran a formar part de les catifes florals que engalanaran els carrers de Vilavenut, aquest proper diumenge.

 

La Festa del Corpus torna, un any més, amb activitats tradicionals per a tots els públics. L’associació de veïns i l’Ajuntament de Fontcoberta organitzen aquesta festa en la que la tradició és un dels eixos principals. Durant tot el dia es podran visitar diverses exposicions, com la del col·leccionista Rafel Planas i la mostra de rams i flors. També es podran veure les tradicionals catifes de flors típiques de la festivitat del Corpus. Les Puntaires de Banyoles i comarca també faran una demostració i exposició de puntes al coixí.

Les activitats començaran un quart d’onze del matí, amb una missa solemne a l’església parroquial de Vilavenut, que anirà seguida amb la processó de Corpus. A continuació, a dos quarts de dotze, Els Esperxats de l’Estany, els Pallagos de Conflent i els Castellers de Mollet faran una exhibició de castells.

Ja a la tarda, després del dinar popular, es reprendran les activitats a partir de les sis amb una cantada d’havaneres a càrrec de Les Anxovetes. Un cop finalitzat l’espectacle, es farà entrega dels premis del concurs de flors i s’oferirà cremat per tothom.

Llegir 622 vegades Darrera modificació el Divendres, 25 Mai 2018 16:14

Mitjà