Dijous, 18 abril 2013 18:01

La reurbanització de l'accés nord i la millora del polígon de Pont-xetmar, prioritats de l'Ajuntament de Cornellà del Terri en la nova convocatòria del PUOSC 2013-2016

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

La reurbanització de l’accés nord-oest del municipi i la millora del polígon industrial Pont-xetmar és una de les prioritats de l'Ajuntament de Cornellà del Terri, que ha inclòs aquest projecte com a primera opció a la nova convocatòria del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya 2013-2016.

L’equip de govern vol posar al dia aquesta urbanització que es va fer ja fa molts anys i que presenta mancances importants a nivell de serveis. Així doncs, es tractaria de renovar i millorar aquells serveis ja existents i dotar la zona d’aquells que hi manquen i que ajudarien a potenciar el polígon industrial.

Tenint en compte que aquesta zona és també la porta d’entrada d’entrada al municipi per aquells conductors que venen de Banyoles, es reurbanitzaria l’accés nord-oest a Cornellà. Tot plegat està pressupostat en uns 513.645€ i, l’equip de govern té la intenció de tirar-ho endavant el 2014. Si el projecte rep la subvenció del PUOSC l’equip de govern calcula que l’Ajuntament hi hauria d’aportar el 20% i que l’aportació dels veïns, en forma de contribucions especials, seria molt petita.

En total, l’Ajuntament de Cornellà del Terri ha presentat cinc projectes a la convocatòria, que tenen un import aproximat d’1,3 milions d’euros. La segona prioritat seria la reurbanització de l’Avinguda Girona on es troben els accessos a la zona escolar. Els altres tres projectes són la substitució i canalització del clavegueram del casc antic pressupostat en 111.000 euros, la centralització de la generació de calor de diferents equipaments amb un cost de 223.000 euros i la reparació i senyalització de camins, que costaria 266.000 euros.

Llegir 1172 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).
Saber-ne més D'acord Continua sense galetes