Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 26 Setembre 2012 17:59

Creix fins a vint el nombre d'empreses que col·laboren amb els projectes d'atenció educativa que es fan a Banyoles

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)
Els instituts de secundària son els impulsors dels dos projectes, conjuntament amb l'Ajuntament de Banyoles. Els instituts de secundària son els impulsors dels dos projectes, conjuntament amb l'Ajuntament de Banyoles.

Un total de vint empreses s’han implicat, ja, en els dos projectes d’atenció educativa que es duen a terme a Banyoles.

Es tracta de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC), impulsada per l’Ajuntament de Banyoles i el Departament d’Ensenyament juntament amb els centres educatius de secundària del municipi i el Projecte Drac, que es fa a l’Institut Pere Alsius són els dos projectes i compten amb la col·laboració d’una borsa d’empreses que va creixent. A través dels dos projectes, es fa l’adaptació curricular d’una tretena d’alumnes que necessiten fer un aprenentatge més relacionat amb el món laboral, de manera que els nois i noies poden fer estades a les empreses col·laboradores.

Des del servei d’Educació i la UEC Banyoles fa temps que s’ha anat treballant per potenciar aquesta xarxa d’empreses que donin suport a la formació de joves i els ofereixin una oportunitat per apropar-se al món laboral. Aquesta borsa ha anat creixent mica en mica i en aquest moment ja són unes vint empreses les que participen en aquests projectes. També es compta amb la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica.

Llegir 1378 vegades Darrera modificació el Dimecres, 26 Setembre 2012 19:56

Mitjà