El Centre Cívic de Porqueres organitza un taller d’etnobotànica gastronòmica

En el marc de l’exposició participativa “Plantes silvestres. La flora local oblidada”, el Centre Cívic de Porqueres ha organitzat un taller d’etnobotànica gastronòmica.

Les comissàries d’aquesta exposició, Marisa Benavente i Pilar Herrera, dirigiran aquesta activitat, titulada “Plantes silvestres comestibles”. En aquest sentit, repassaran les plantes més habituals de l’entorn local i comentaran les propietats nutricionals que tenen i les diferents aplicacions gastronòmiques que poden tenir. Al final del taller es podrà fer un tastet elaborat amb plantes silvestres.

L’activitat està prevista per aquest dissabte a les onze del matí, al mateix Centre Cívic de Porqueres. A banda d’aquest taller, s’han preparat altres actes relacionats amb l’exposició que es faran el 16 de novembre. Concretament, a les quatre de la tarda es farà la “Escambellada silvestre”. Tot seguit, pels volts de les sis, hi haurà la conferència “Espècies silvestres comestibles: passat, present i futur”. L’activitat es clourà a partir de les nou del vespre amb un sopar silvestre en el que es degustarà un menú fet a base de plantes.

El Centre Cívic de Porqueres organitza un taller d’etnobotànica gastronòmica

El Centre Cívic de Porqueres organitza un taller d’etnobotànica gastronòmica

En el marc de l’exposició participativa “Plantes silvestres. La flora local oblidada”, el Centre Cívic de Porqueres ha organitzat un taller d’etnobotànica gastronòmica.

Les comissàries d’aquesta exposició, Marisa Benavente i Pilar Herrera, dirigiran aquesta activitat, titulada “Plantes silvestres comestibles”. En aquest sentit, repassaran les plantes més habituals de l’entorn local i comentaran les propietats nutricionals que tenen i les diferents aplicacions gastronòmiques que poden tenir. Al final del taller es podrà fer un tastet elaborat amb plantes silvestres.

L’activitat està prevista per aquest dissabte a les onze del matí, al mateix Centre Cívic de Porqueres. A banda d’aquest taller, s’han preparat altres actes relacionats amb l’exposició que es faran el 16 de novembre. Concretament, a les quatre de la tarda es farà la “Escambellada silvestre”. Tot seguit, pels volts de les sis, hi haurà la conferència “Espècies silvestres comestibles: passat, present i futur”. L’activitat es clourà a partir de les nou del vespre amb un sopar silvestre en el que es degustarà un menú fet a base de plantes.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).
Saber-ne més D'acord Continua sense galetes