Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 07 Mai 2014 20:00

El CN Banyoles aconsegueix set victòries a l'Open Internacional de Rem

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El Real Círculo de Labradores de Sevilla va ser el dominador del 9èOpen Internacional de Rem que es va dur a terme durant el cap de setmana a les aigües de l’Estany de Banyoles.

 

La prova és ja un clàssic del calendari nacional de regates i recorda un dels pares del rem a la ciutat de Banyoles, el mecenes Pedro Abreu. Per això, inclou el Trofeu Pedro Abreu, que s’atorga als guanyadors de les regates de 8+ masculí i de 4x femení. Al llarg de tot el cap de setmana, 650 embarcacions formades per remers d’arreu de l’Estat, d’Israel i de Xile van competir en aigües banyolines.

El Trofeu Pedro Abreu va anar a parar, en categoria masculina, a les vitrines del Real Círculo de Labradores per tercer any consecutiu. El vuit sevillà va imposar-se per només dos segons a l’embarcació del Náutico de Sevilla. El bot del CN Banyoles format per Mitjavila, Martí, Juscafresa, Molas, Jofre, Okipniy, Dutras, Grabulosa i Cros, va ser quart.  En categoria femenina, el Trofeu Pedro Abreu va ser compartit ja que la victòria del 4x va ser per un bot mixt format pel Tortosa i l’Olímpic de Barcelona.

Pel que fa a la participació banyolina, els remers locals van dur a terme un bon campionat en el que es van endur 7 victòries. Com ja ve sent habitual aquesta temporada, els cadets van dominar pràcticament totes les modalitats: Edu Geli va imposar-se en esquif i Jesús Corominas i Dennis Carracedo van ser els més ràpids en doble escull. També va acabar primer el quatre escull de Jesús Corominas, Dennis Carracedo, Eduard Geli i Albert Pou. Els mateixos Corominas, Geli i Carracedo també formaven part, juntament amb Isaac Álamo, del quatre sense que també va guanyar la seva regata. Encara en cadets però en aquest cas en categoria femenina, triomf per al doble escull que formaven Laia Arnau i Marina Mercè.

Les altres dues victòries banyolines es van produir en van arribar en categoria juvenil i en doble escull. En nois, la victòria va ser per Jordi Jofre i Francesc Molas. Les seves companyes Estel Boix i Laia Cros no van voler ser menys i també van guanyar. En categoria sènior podem destacar les segones posicions d’Aleix Martí tant en esquif com en doble escull, formant parella amb Adrià Mitjavila.

En la classificació per clubs, novament triomf per al Labradores de Sevilla amb un total de 2.452 punts. El van acompanyar al podi el Náutico de Sevilla i el Club Náutic d’Amposta. El Club Natació Banyoles va acabar cinquè amb 1.120 punts.

 

Llegir 1680 vegades Darrera modificació el Dilluns, 12 Mai 2014 10:37

Mitjà