Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 18 Mai 2017 15:32

Els banyolins Lluc Serramitjana i Víctor Molero, bronze a la Copa d'Espanya de joves promeses de piragüisme

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)
Foto: CN Banyoles Foto: CN Banyoles

Els canoistes banyolins Lluc Serramitjana i Víctor Molero van aconseguir medalla a la Copa d’Espanya de piragüisme per a joves promeses, en categoria cadet. La cita, disputada al pantà de Trasona sobre una distància de 1.000 metres, va comptar amb un reduït nombre de representants del Club Natació Banyoles.

S’hi van desplaçar els palistes Andreu Caixàs, Aniol Descamps, David Alejandro Quiceno, Artur Gonzàlez i Sergi Laball i els canoistes Lluc Serramitjana i Víctor Molero. Aquests dos últims van ser els protagonistes destacats en aconseguir el millor temps a les semifinals i acabant tercers a la final, amb un crono de 4 minuts, 15 segons i 423 mil·lèsimes. Amb la medalla aconseguida, els dos esportistes passen a formar part de la llista de canoistes guardonats en copes d’Espanya en la que hi ha Enric Sànchez en C1, o els C2 de Miquel López-Federico Berti i de Sebas Suàrez-Rubèn Cobos. En la modalitat individual de C1, Serramitjana va remar la final i va acabar sisè amb un temps de 4’55”.

Pel que fa als palistes, Andreu Caixàs va aconseguir la dotzena posició final amb 4’20” i va ser 31è en K2 junt amb Aniol Descamps. L’altre K2 estava format per Sergi Laball i Artur Gonzàlez i va finalitzar 29è, amb el mateix temps que els seus companys, 3 minuts i 58 segons.  En K4 els banyolins van entrar a la final, on van acabar 5ens amb 3’31”. El bot estava format per Sergi Laball, David Alejandro Quiceno, Aniol Descamps i Artur Gonzàlez.

En el sumatori total, el Club Natació Banyoles va ocupar la 23a posició amb un total de 89 punts.

Llegir 783 vegades Darrera modificació el Divendres, 19 Mai 2017 19:28

Mitjà