Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 26 Juny 2017 18:44

Bronze històric per al vuit amb timoner absolut femení del CN Banyoles al Campionat d'Espanya de Rem

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)
Foto: CN Banyoles Foto: CN Banyoles

Bronze històric per a la secció de rem del Club Natació Banyoles al Campionat d’Espanya en les categories juvenil, sub23, sènior i veterà. Per primera vegada l’entitat banyolina hi presentava un vuit amb timoner femení absolut i aquesta embarcació va debutar amb una més que meritòria tercera plaça final.

I és que tot i competir en categoria absoluta, el bot banyolí estava format per set juvenils: Laura Boix, Naua Rodrigo, Paula Salarich, Marina Marcè, Cristina Düthmann, Laia Tortós i Aina Prats. Els acompanyaven la sènior Estel Boix i Aline Cros com a timonera. La primera regata del cap de setmana servia per establir els carrils de cares a les finals. Les banyolines van fer un molt bon paper i van acabar segones, el que els va atorgar el carril 4. Ja a la final, les representants del Club Natació Banyoles van demostrar un alt nivell competitiu i esperit d’equip per acabar en tercera posició i endur-se un bronze històric per a la secció i l’esport femení a Banyoles. El triomf va ser per el Náutico de Sevilla, per davant del labradores, que va ser segon. El temps de les banyolines, 7:35:43.

A banda d’aquest bronze, la delegació banyolina de 21 esportistes va presentar 11 bots que van entrar tots ells a la final A. En total es van endur 3 ors, 3 plates i 1 bronze. Els títols de campió d’Espanya van ser pel 4x juvenil femení de Cristina Duthman, Aina Prats, Paula Salarich i Laia Tortós, el 2- de Dennis Carracedo i Isaac Álamo i l’esquiff juvenil de Manel Balastegui.

Les plates se les van penjar Estel Boix i Jordi Jofre en esquif femení i masculí sub’23 i el doble escull absolut masculí d’Adrià Mitjavila i Francesc Molas. El 8 juvenil va ser 4t i estava format per Guillem Ramon, Saüc Vázquez, Aleix Arenas, Joan Cagigós, Manel Balastegui, Aleix Garcia, Dennis Carracedo i Isaac Álamo. En categoria veterana es van presentar dos bots que van acabar ambdós en la posició 4a. El doble escull masculí estava format per Josep Pardas i Iñaki Frade, mentre que el 4 escull femení el formaven Anna Viladiu, Sílvia Arteman, Susanna Juanola i Elisabet Farrés.

Llegir 1065 vegades