Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 29 Novembre 2017 20:32

Nou remers del Club Natació Banyoles seleccionats per a les concentracions de la Federació Espanyola de Rem a Sevilla i a Banyoles

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Un total de nou remers i remadores del Club Natació Banyoles han estat seleccionats per a participar en la primera concentració estatal de la Federació Espanyola de Rem, que es farà a partir d’aquest divendres i fins el dia 10 de desembre.    

Les llistes que ha fet públiques el màxim òrgan federatiu de l’Estat inclou un total de 65 palistes dividits en les categories juvenil i sub’23, d’entre els quals nou que representaran al Club Natació Banyoles. Tots ells han estat seleccionats després dels seus bons  resultats en els tests ergomètrics. El Centre d’Alt Rendiment de la Cartuja de Sevilla serà la seu de la concentració dels 40 remers juvenils. Hi seran els banyolins  Aleix Garcia, Joan Cagigós, Aina Prats, Maria Gili i Margot Figueras.

Els remers sub’23, en canvi, faran la seva concentració a Banyoles.  En aquesta categoria hi ha quatre representants locals: es tracta de Paula Salarich en modalitat lleuger femení; Manel Balastegui i Dennis Carracedo també en lleuger i, finalment Jordi Jofre.

Llegir 737 vegades Darrera modificació el Dimecres, 29 Novembre 2017 20:48