Banyoles Televisió

Tarda Jove utilitza l'esport per educar en valors i fomentar la cohesió social i la pràctica d'activitat física saludable amb joves de 12 a 18 anys del Pla de l'Estany

Valorar aquest article
(0 vots)

Una cinquantena de joves d’entre 12 i 18 anys participen, aquest curs, al projecte socioesportiu Tarda Jove que es duu a terme a la ciutat de Banyoles. Es tracta d’una activitat que impulsa el Consell Esportiu del Pla de l’Estany des de fa 3 anys i que va destinada a nois i noies d’ESO i Batxillerat.

L’objectiu principal és utilitzar l’esport com a eina per fomentar l’educació en valors, la inclusió social, la diversitat de gènere i el desenvolupament físic i emocional dels joves. A la vegada, s’incideix en els hàbits saludables i la promoció de l’activitat física i es proporciona als joves un espai on fer amics i practicar esports que després poden seguir practicant de forma autònoma. Els mateixos joves preparen un escalfament per parelles i posteriorment realitzen diferents activitats físiques com el bàsquet, beisbol, voleibol, rugbi, tennis, bàdminton i esports alternatius com l’ultimate o el kin ball.

Tarda Jove es duu a terme en horari extraescolar, concretament de 2/4 de 5 a 6 de la tarda, en dues instal·lacions de la població de Banyoles: els dimarts a l’escola Baldiri Reixac i els dijous al Pavelló de Can Puig.

L’activitat es complementa amb els Divendres Actius, un proposta que té el suport dels diferents instituts de la comarca i que ofereix esports més difícils de practicar de forma autònoma, amb la intenció de mostrar la diversitat d’activitat física que s’ofereix a la comarca. Es realitza un cop al mes i la propera jornada serà el 31 de març a les instal·lacions de Mas Pagès amb el Pitch and Putt com a protagonista.

Banyoles Televisió - C/ Concòrdia Aigües de l'Estany, 30, 17.820 BANYOLES (Girona) - Tel 972 58 11 12 | Avís legal

A dalt Versió d'escriptori