Banyoles Televisió

Prop de 380 alumnes de 4t de primària juguen a jocs tradicionals al Parc de la Draga

Valorar aquest article
(0 vots)

Uns 380 nens i  nenes de quart de primària de totes les escoles del Pla de l'Estany, s'han reunit aquest divendres al matí al Parc de la Draga, en la primera Trobada comarcal del Consell Esportiu.

 

Durant tot el matí, els infants han practicat a esports tradicionals i populars, sota la mirada dels monitors del Consell Esportiu del Pla de l'Estany, però també dels mestres d'educació física dels centres, que també han participat en l'organització de l'esdeveniment.

El matí s'ha dividit en dues parts. Durant la primera meitat, els infants han fet tres rotacions per practicar el joc que popularment es coneix com a "pitxet". Després han fet una aturada per esmorzar i han acabat amb tres rotacions més per jugar al "cementiri". Durant tot el curs es faran trobades amb alumnes des de segon a sisè de primària. L'objectiu en totes elles fomentar les relacions entre joves de diferents centres.

Les activitats estan adaptades a cada grup d'edat de manera que els més petits, els de segon de primària, realitzen jocs cooperatius relacionats amb el desenvolupament de les habilitats motrius, i els de sisè compten amb entitats esportives que fan difusió de les seves activitats per a que els joves puguin fer-ne un tastet.

Darrera modificació el

Mitjà

Banyoles Televisió - C/ Concòrdia Aigües de l'Estany, 30, 17.820 BANYOLES (Girona) - Tel 972 58 11 12 | Avís legal

A dalt Versió d'escriptori