Banyoles Televisió

La Trobada Comarcal de 6è de Primària aplega 350 alumnes al Parc de la Draga de Banyoles

Valorar aquest article
(0 vots)

Uns 350 nens i nenes d’11 i 12 anys s’han aplegat, aquest dijous al matí, al Parc de la Draga de Banyoles en motiu de la Trobada Comarcal de 6è de Primària que organitza, periòdicament, el Consell Esportiu del Pla de l’Estany.

La iniciativa, que compta evidentment amb la complicitat i col·laboració dels mestres de la comarca, és una activitat lúdica i esportiva, que completa la proposta esportiva durant l’etapa escolar de primària. Amb la trobada es pretén afavorir la interrelació social entre l’alumnat de 6è de la comarca i oferir la possibilitat de practicar modalitats que ofereixen entitats esportives de la comarca però que són poc conegudes o practicades per la majoria de nens i nenes. 

A la trobada hi col·laboren clubs esportius i entitats de la comarca dinamitzant alguna de les activitats que es duen a terme. En el cas de la trobada d’aquest dijous, els nens i nenes han pogut practicar modalitats com ara el BMX, el pitxet, les bitlles catalanes, el bàsquet i el ball. A l’inici de la jornada s’han creat grups que s’han repartit en els diferents espais i d’aquesta manera els alumnes han anat rotant i han pogut gaudir de totes activitats.

Darrera modificació el

Banyoles Televisió - C/ Concòrdia Aigües de l'Estany, 30, 17.820 BANYOLES (Girona) - Tel 972 58 11 12 | Avís legal

A dalt Versió d'escriptori