Tres gelats nous per tastar a Banyoles, durant l’(a)phònica

Fa setmanes que la golafreria Janeret treballa en els nous gelats que s’han creat en motiu del Festival (a)phònica de Banyoles. Aquesta iniciativa ja es va plantejar l’any passat, abans que se suspengués l’esdeveniment degut a la pandèmia, i enguany s’ha reprès la idea.

La imatge gràfica del Festival, que són els gelats, ha pres vida de la mà de la gelateria banyolina, i s’han creat tres gelats de pal: L’Estrella, de mango i maduixa; l’Estuva, de xocolata i vainilla; i l’Esprit, de regalèssia. A banda de la golafreria, els gelats es poden trobar a una quinzena d’establiments de restauració de la ciutat, a través d’una col·laboració entre el Festival i l’Associació Banyoles Comerç i Turisme. El propietari de la golafreria Janeret veu positivament aquesta iniciativa, ja que permet ajudar a un dels sectors més afectats de la pandèmia, com és l’hostaleria.

Per crear els gelats, la golafreria ha hagut de canviar la seva manera de fer, ja que el procediment per crear gelats de pal és diferent a la dels gelats de cucurutxo, que són més cremosos.

Recordem que amb els gelats es poden aconseguir premis. En els pals dels gelats s’amaguen fins a dos-cents premis camuflats, amb els que es poden aconseguir entrades pel festival, packs de marxandatge i vals de descompte per als comerços banyolins.

Tres gelats nous per tastar a Banyoles, durant l’(a)phònica

Tres gelats nous per tastar a Banyoles, durant l’(a)phònica

Fa setmanes que la golafreria Janeret treballa en els nous gelats que s’han creat en motiu del Festival (a)phònica de Banyoles. Aquesta iniciativa ja es va plantejar l’any passat, abans que se suspengués l’esdeveniment degut a la pandèmia, i enguany s’ha reprès la idea.

La imatge gràfica del Festival, que són els gelats, ha pres vida de la mà de la gelateria banyolina, i s’han creat tres gelats de pal: L’Estrella, de mango i maduixa; l’Estuva, de xocolata i vainilla; i l’Esprit, de regalèssia. A banda de la golafreria, els gelats es poden trobar a una quinzena d’establiments de restauració de la ciutat, a través d’una col·laboració entre el Festival i l’Associació Banyoles Comerç i Turisme. El propietari de la golafreria Janeret veu positivament aquesta iniciativa, ja que permet ajudar a un dels sectors més afectats de la pandèmia, com és l’hostaleria.

Per crear els gelats, la golafreria ha hagut de canviar la seva manera de fer, ja que el procediment per crear gelats de pal és diferent a la dels gelats de cucurutxo, que són més cremosos.

Recordem que amb els gelats es poden aconseguir premis. En els pals dels gelats s’amaguen fins a dos-cents premis camuflats, amb els que es poden aconseguir entrades pel festival, packs de marxandatge i vals de descompte per als comerços banyolins.