Banyoles arranja les escales que uneixen el carrer Circumval·lació amb el Puig d'en Colomer

Al costat d’obres de major envergadura, l’Ajuntament de Banyoles executa, en paral·lel d’altres projectes de millora i manteniment més petites i que poden passar desapercebudes però que són igualment importants perquè incideixen en el dia a dia dels ciutadans o bé en el bon estat de la ciutat. Una d’elles és l’actuació que s’ha dut a terme darrerament al tram d’escales que uneixen el carrer de circumval·lació amb la pujada al Puig d’en Colomer.

Es tracta d’un espai  que compta amb una petita zona enjardinada i que presentava un estat de deixadesa evident. El consistori hi ha actuat per a fer-hi un rentat de cara i que torni a ser una zona de pas agradable per als usuaris. En primer lloc, s’ha canviat el paviment de les escales aplicant-hi formigó i reforçant l’estructura. També s’ha fet el manteniment i arranjament de l¡espai enjardinat i s’ha substituït els tres fanals que hi havia i que eren molt antics per uns de nous i més eficients energèticament. L’alcalde Miquel Noguer incidia en la importància de petites actuacions com aquesta, que ha anat a càrrec de la brigada municipal.

El projecte ha inclòs també el repintat d’aquest espai, una tasca que s’ha hagut de fer dues vegades ja que pocs dies després d’acabar l’actuació hi van aparèixer pintades que s’han hagut de tapat.

Banyoles arranja les escales que uneixen el carrer Circumval·lació amb el Puig d'en Colomer

Banyoles arranja les escales que uneixen el carrer Circumval·lació amb el Puig d'en Colomer

Al costat d’obres de major envergadura, l’Ajuntament de Banyoles executa, en paral·lel d’altres projectes de millora i manteniment més petites i que poden passar desapercebudes però que són igualment importants perquè incideixen en el dia a dia dels ciutadans o bé en el bon estat de la ciutat. Una d’elles és l’actuació que s’ha dut a terme darrerament al tram d’escales que uneixen el carrer de circumval·lació amb la pujada al Puig d’en Colomer.

Es tracta d’un espai  que compta amb una petita zona enjardinada i que presentava un estat de deixadesa evident. El consistori hi ha actuat per a fer-hi un rentat de cara i que torni a ser una zona de pas agradable per als usuaris. En primer lloc, s’ha canviat el paviment de les escales aplicant-hi formigó i reforçant l’estructura. També s’ha fet el manteniment i arranjament de l¡espai enjardinat i s’ha substituït els tres fanals que hi havia i que eren molt antics per uns de nous i més eficients energèticament. L’alcalde Miquel Noguer incidia en la importància de petites actuacions com aquesta, que ha anat a càrrec de la brigada municipal.

El projecte ha inclòs també el repintat d’aquest espai, una tasca que s’ha hagut de fer dues vegades ja que pocs dies després d’acabar l’actuació hi van aparèixer pintades que s’han hagut de tapat.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).