Sant Miquel de Campmajor

Sant Miquel de Campmajor ja té pràcticament a punt les votacions dels projectes que han passat a la última fase dels pressupostos participatius, unes votacions que es duran a terme aquest mes de març.

L’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor ha aprovat les bases per a que els negocis censats al municipi puguin demanar les ajudes que ha preparat el consistori. Aquests ajuts estan adreçats a tots aquells negocis que han hagut d’aturar l’activitat durant la pandèmia, degut a les restriccions i mesures de seguretat.

L’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor ja ha encarregat la redacció del catàleg de masies per catalogar tots els masos del municipi, tant els habitats com els que no ho estan o estan en runes.

El prat de Sant Nicolau, situat en un costat de la carretera que puja cap al Santuari de Rocacorba, ja compta amb un cartell informatiu que en destaca els seus valors paisatgístic i natural. L’han col·locat l’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor i l’entitat naturalista Limnos d’acord amb el propietari dels terrenys amb l’objectiu de posar en valor en aquest espai.

A la resta de la comarca del Pla de l’Estany, Junts per Catalunya també ha obtingut un suport majoritari. Tant és així que s’ha imposat a tots els pobles, fins i tot en aquells on tradicionalment governa Esquerra Republicana.  

Els treballs per renovar la instal·lació elèctrica i el sistema de il·luminació del camp de futbol de Sant Miquel de Campmajor ja estan en marxa, des de fa uns dies.

Els Mossos d’Esquadra han alertat d’una modalitat de venda agressiva que afecta, sobretot, al col·lectiu de gent gran. Es tracta d’una modalitat de venda agressiva, en la que presumptes comercials d’algun servei contacten amb les persones a través d’una trucada telefònica i s’ofereixen per fer demostracions a domicili de diversos productes, ja siguin terapèutics, neteja d’ozó, o productes relacionats amb la COVID-19, entre d’altres.

La Generalitat ha anunciat les noves restriccions que s’aplicaran a partir de dilluns vinent, 8 de febrer. Confinament comarcal, reobertura d’equipaments esportius i més hores d’obertura dels bars i restaurants són algunes de les novetats.

Els Mossos d’Esquadra han denunciant vint persones que estaven celebrant una festa d’aniversari a un alberg de Sant Miquel de Campmajor.

Sant Miquel de Campmajor té un pressupost de 330.570€ per aquest any 2021. De totes les partides, destaquen la inversió en ajudes al sector econòmic del municipi, l’augment a l’àrea de festes, o la inversió prevista per crear una nova plaça.

Sant Miquel de Campmajor continua amb el procés participatiu per definir part del pressupost municipal de 2021. Recordem que el consistori ha previst una partida de 12.000€ per a invertir en el que decideixi la majoria dels ciutadans i ciutadanes.

Sant Miquel de Campmajor ha posat fil a l’agulla a la preparació dels pressupostos participatius per aquest 2021.

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha aprovat en l’últim ple el Pla LGBTI comarcal 2021-2025 per garantir els drets del col·lectiu i fer front a les situacions de discriminació que pateixen.

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol ha fixat, en la seva reunió del mes de novembre, la data per al retorn de les competicions d'àmbit territorial a Catalunya. Ho ha fet després de saber que el Govern prorroga l'aturada de l'activitat esportiva federada fins el 23 de novembre i que, a priori, després d'aquesta data hi haurà el procés de desescalada amb la represa de les activitats a l'aire lliure.

L’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor ha decidit no acollir-se a l’oferta de la Generalitat i mantenir l’antiga escola La Roqueta tancada. Després de sondejar les famílies amb fills en edat escolar i veure que no hi hauria prou volum d’alumnes per garantir una continuïtat, han optat per no reobrir el centre.

L’alcalde de Cornellà del Terri, Salvador Coll, és el nou cap comarcal de Junts per Catalunya. Aquest cap de setmana s’han votat les executives comarcals arreu de la demarcació. Al Pla de l’Estany es va presentar una única candidatura, formada per quinze persones, i va rebre el suport de la majoria dels associats del Pla de l’Estany.

Després de mesos reclamant l’arranjament de la carretera GI-524, la Generalitat ha posat fil a l’agulla i ha fet les millores necessàries per garantir la seguretat dels usuaris de la via.

Abans d’acabar aquest 2020 Sant Miquel de Campmajor tindrà un nou model de recollida de residus. Al ser una població disseminada, s’ha optat per un model d’àrees tancades, de manera que els veïns i veïnes hauran d’accedir amb una clau o un codi per llençar les seves escombraries.

Des d’aquest dimecres, bars, restaurants i centres d’estètica i belles que s’han vist afectats per les noves restriccions de la COVID-19 poden demanar les ajudes que atorga la Generalitat.

L’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor ha adjudicat el projecte per renovar la instal·lació elèctrica i el sistema de il·luminació del camp de futbol. Aquests treballs completen el canvi de il·luminació pública, passant a llum LED, que el consistori va iniciar l’any 2018 i que ha permès que en un any hagin reduït un 30% la factura elèctrica del municipi.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).