Sant Miquel de Campmajor

El sistema de bombeig de la xarxa d’aigua pública de Sant Miquel de Campmajor funciona amb energia solar. Fa uns dies s’han instal·lat plaques fotovoltaiques per alimentar les bombes de circulació de l’aigua.

Totes les persones nascudes entre 1951 i 1961, és a dir, que actualment tenen entre 60 i 70 anys, ja poden demanar cita per vacunar-se contra la Covid-19, amb la vacuna d’Oxford/AstraZeneca.

Totes les persones nascudes entre 1951 i 1961, és a dir, que actualment tenen entre 60 i 70 anys, ja poden demanar cita per vacunar-se contra la Covid-19, amb la vacuna d’Oxford/AstraZeneca.

Els Ajuntaments de Banyoles, Esponellà, Fontcoberta, Porqueres i Sant Miquel de Campmajor han acordat coordinar-se per organitzar proves esportives. Aquests són els ajuntaments afectats en proves de ciclisme o triatlons que surten dels límits de Banyoles, provocant afectacions al trànsit.

La Plaça de les Escoles de Sant Miquel de Campmajor va ser l’escenari de la celebració de Sant Jordi, aquest dissabte passat al matí.

La Generalitat de Catalunya ha anunciat l’aixecament del confinament comarcal i a partir de dilluns 26 d’abril es permetrà la circulació per tot Catalunya. Només es podrà sortir de la comunitat, o entrar-hi, en casos justificats.

Amb el doble objectiu de descentralitzar la oferta cultural i d'unir música, esport, natura i territori, neix al Pla de l'Estany el Festival Recòndit. La cita omplirà d'activitats quatre petits municipis de la comarca: Camós, Fontcoberta, Palol de Revardit i Sant Miquel de Campmajor durant quatre diumenges dels mesos de maig i juny per reivindicar i donar a conèixer el territori.

Des d’aquest divendres ja es poden demanar les ajudes que l’ajuntament de Sant Miquel de Campmajor ha convocat de forma extraordinària per ajudar els negocis i autònoms del municipi afectats per la pandèmia.

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha reobert al públic la ruta de senderisme “Soldats de Salamina 3: el santuari del Collell, presó de guerra” un cop reparats els desperfectes que el temporal Glòria va provocar en un tram de l’itinerari.  Els treballs han inclòs un canvi de traçat en aquest tram, que va dels Camps de la Brugada fins al passallís del riu Ser, a Sant Miquel de Campmajor.

La campanya per lluitar contra la vespa asiàtica al Pla de l'Estany engegada pel Consell Comarcal a finals del mes de febrer està donant els seus resultats. Gràcies a la trentena de trampes elaborades pels ciutadans i repartides per la comarca ja s'han capturat més de 200 exemplars.

Senyalització de camins i rutes del municipi, instal·lar papereres selectives, i crear un rocòdrom infantil, han estat les tres propostes més votades en el procés participatiu que Sant Miquel de Campmajor va iniciar per decidir en què s’inverteixen 12.000€ del pressupost d’aquest any.

A la comarca del Pla de l’Estany s’han registrat trenta-tres trampes per capturar vespes asiàtiques, així com una dotzena de nius inactius dalt dels arbres.

El Consell Comarcal ha aprovat les bases per la licitació del nou servei de recollida d’escombraries, que tindrà una vigència de cinc anys. L’anterior contracte es va acabar el mes de novembre i ara calia fer una adjudicació nova.

Els ajuntaments de Porqueres, Sant Miquel de Campmajor i Canet d'Adri han fet front comú per demanar a la Diputació de Girona una solució que permeti fer front i regularitzar la situació anòmala de la carretera que puja fins a Rocacorba. La via, tot i que a nivell pràctic actua com una sola carretera, legalment pertany a quatre administracions diferents i aquest escenari complica enormement la seva gestió i el seu manteniment.

Ja es poden votar les propostes que han presentat els veïns i veïnes de Sant Miquel de Campmajor pel pressupost participatiu d’aquest any.

Sant Miquel de Campmajor ha tornat a convocar el Concurs Literari de la Vall de Campmajor. Aquest concurs va néixer l’any passat durant el confinament, per poder celebrar el Sant Jordi d’alguna manera.

Sant Miquel de Campmajor ja té pràcticament a punt les votacions dels projectes que han passat a la última fase dels pressupostos participatius, unes votacions que es duran a terme aquest mes de març.

L’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor ha aprovat les bases per a que els negocis censats al municipi puguin demanar les ajudes que ha preparat el consistori. Aquests ajuts estan adreçats a tots aquells negocis que han hagut d’aturar l’activitat durant la pandèmia, degut a les restriccions i mesures de seguretat.

L’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor ja ha encarregat la redacció del catàleg de masies per catalogar tots els masos del municipi, tant els habitats com els que no ho estan o estan en runes.

El prat de Sant Nicolau, situat en un costat de la carretera que puja cap al Santuari de Rocacorba, ja compta amb un cartell informatiu que en destaca els seus valors paisatgístic i natural. L’han col·locat l’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor i l’entitat naturalista Limnos d’acord amb el propietari dels terrenys amb l’objectiu de posar en valor en aquest espai.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).