Inscripcions obertes per participar a Benvinguts a Pagès, el primer cap de setmana de juny

La proposta Benvinguts a Pagès torna el primer cap de setmana de juny amb propostes a diferents explotacions catalanes per donar a conèixer els productes i productors de la nostra terra, i posar-los en valor.

Els productors i productores obren les portes de les seves granges i obradors i mostren el treball que fan diàriament conreant el camp o amb la pastura. Aquesta vegada, al Pla de l’Estany només s’ha inscrit una explotació. Es tracta de Dolça Abella, a Crespià, on els visitants podran conèixer els diferents tipus de mel seguint les diferents floracions al llarg de l'any. Així doncs, a Dolça Abella, obtenen la mel de castanyer, cap d'ase, romaní, bruc, mel de bosc, les mil flors o de prats de muntanya. L’explotació del Pla de l’Estany compta amb abellars a diferents Parcs Naturals de la província de Girona i fan transhumància buscant bones floracions, i el millor lloc per elles. També obtenen el pol·len de les flors i el serveixen congelat per poder conservar millor totes les propietats. En total, l’explotació ofereix prop d’una desena de visites guiades, la majoria el dissabte 1 de juny, i les reserves ja es poden fer a través de la pàgina web de Benvinguts a Pagès.

A banda d’aquesta explotació, també hi ha cinc allotjaments i tres restaurants del Pla de l’Estany que s’han sumat a la iniciativa per formar part de les rutes que es poden fer diferents explotacions catalanes.

Totes les propostes i recomanacions de rutes, així com les inscripcions per les diferents activitats, es poden consultar a la pàgina web de Benvinguts a Pagès (benvingutsapages.ca).

Inscripcions obertes per participar a Benvinguts a Pagès, el primer cap de setmana de juny

Inscripcions obertes per participar a Benvinguts a Pagès, el primer cap de setmana de juny

La proposta Benvinguts a Pagès torna el primer cap de setmana de juny amb propostes a diferents explotacions catalanes per donar a conèixer els productes i productors de la nostra terra, i posar-los en valor.

Els productors i productores obren les portes de les seves granges i obradors i mostren el treball que fan diàriament conreant el camp o amb la pastura. Aquesta vegada, al Pla de l’Estany només s’ha inscrit una explotació. Es tracta de Dolça Abella, a Crespià, on els visitants podran conèixer els diferents tipus de mel seguint les diferents floracions al llarg de l'any. Així doncs, a Dolça Abella, obtenen la mel de castanyer, cap d'ase, romaní, bruc, mel de bosc, les mil flors o de prats de muntanya. L’explotació del Pla de l’Estany compta amb abellars a diferents Parcs Naturals de la província de Girona i fan transhumància buscant bones floracions, i el millor lloc per elles. També obtenen el pol·len de les flors i el serveixen congelat per poder conservar millor totes les propietats. En total, l’explotació ofereix prop d’una desena de visites guiades, la majoria el dissabte 1 de juny, i les reserves ja es poden fer a través de la pàgina web de Benvinguts a Pagès.

A banda d’aquesta explotació, també hi ha cinc allotjaments i tres restaurants del Pla de l’Estany que s’han sumat a la iniciativa per formar part de les rutes que es poden fer diferents explotacions catalanes.

Totes les propostes i recomanacions de rutes, així com les inscripcions per les diferents activitats, es poden consultar a la pàgina web de Benvinguts a Pagès (benvingutsapages.ca).

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).