Últims dies per inscriure’s a la següent edició de “Benvinguts a Pagès”

Les explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres, els restaurants, els allotjaments, i les activitats complementàries que vulguin formar part de l’experiència “Benvinguts a Pagès” d’aquest any, tenen fins dilluns 18 de març per apuntar-se.

Tot i que encara queda més de dos mesos per a que arribi aquest esdeveniment, que es farà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny, l’organització ja ha posat fil a l’agulla i queden poques hores per acabar d’aconseguir tots els col·laboradors.

El Pla de l’Estany tornarà a ser-hi present i, per tant, formarà part d’aquesta iniciativa que ja està consolidada arreu de Catalunya i que, en total, suma uns 55.000 visitants arreu del país.

En l’edició de l’any passat, a la comarca van participar més d’una vintena d’explotacions agràries, allotjaments i restaurants, i va comptar amb una participació molt elevada.

“Benvinguts a pagès” consisteix en un cap de setmana de portes obertes al món de la pagesia catalana. L’esdeveniment s’ha consolidat i permet que la ciutadania pugui conèixer de primera mà l’origen dels productes alimentaris que es consumeixen diàriament. Durant el cap de setmana de l’1 i 2 de juny, els diferents agents que s’hagin inscrit a la iniciativa oferiran visites gratuïtes a les seves instal·lacions d’una manera lúdica i que es completa amb la participació de restaurants, que oferiran el menú Benvinguts a Pagès, elaborat amb productes de proximitat. També participen allotjaments i activitats complementaries. Per participar a les visites no cal fer reserva prèvia, i es completen amb tastos de productes i l’oportunitat de comprar els productes que es fan a les explotacions.

Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer a través de la pàgina web del projecte (www.benvingutsapages.cat).

Últims dies per inscriure’s a la següent edició de “Benvinguts a Pagès”

Últims dies per inscriure’s a la següent edició de “Benvinguts a Pagès”

Les explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres, els restaurants, els allotjaments, i les activitats complementàries que vulguin formar part de l’experiència “Benvinguts a Pagès” d’aquest any, tenen fins dilluns 18 de març per apuntar-se.

Tot i que encara queda més de dos mesos per a que arribi aquest esdeveniment, que es farà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny, l’organització ja ha posat fil a l’agulla i queden poques hores per acabar d’aconseguir tots els col·laboradors.

El Pla de l’Estany tornarà a ser-hi present i, per tant, formarà part d’aquesta iniciativa que ja està consolidada arreu de Catalunya i que, en total, suma uns 55.000 visitants arreu del país.

En l’edició de l’any passat, a la comarca van participar més d’una vintena d’explotacions agràries, allotjaments i restaurants, i va comptar amb una participació molt elevada.

“Benvinguts a pagès” consisteix en un cap de setmana de portes obertes al món de la pagesia catalana. L’esdeveniment s’ha consolidat i permet que la ciutadania pugui conèixer de primera mà l’origen dels productes alimentaris que es consumeixen diàriament. Durant el cap de setmana de l’1 i 2 de juny, els diferents agents que s’hagin inscrit a la iniciativa oferiran visites gratuïtes a les seves instal·lacions d’una manera lúdica i que es completa amb la participació de restaurants, que oferiran el menú Benvinguts a Pagès, elaborat amb productes de proximitat. També participen allotjaments i activitats complementaries. Per participar a les visites no cal fer reserva prèvia, i es completen amb tastos de productes i l’oportunitat de comprar els productes que es fan a les explotacions.

Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer a través de la pàgina web del projecte (www.benvingutsapages.cat).

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).
Saber-ne més D'acord Continua sense galetes