El xef Jordi Cruz, cap de cartell de la 6ª Fira Gartstròmia

El xef Jordi Cruz, amb tres Estrelles Michelin, i propietari del restaurant Àbac de Barcelona i A-Tempo de la Fortalesa de Sant Julià de Ramis, és un dels principals reclams de la sisena edició de la Fira Gartstròmia.

El cuiner presentarà el primer vi de la col·lecció de vins Estrambòtics “El seny i la rauxa”, que ha creat juntament amb el pintor banyolí Quim Hereu i Ferran Vila, que aquest any ha guanyat el premi a Millor sommelier de Catalunya.

La Fira Gartstròmia també comptarà amb el cuiner banyolí Pere Arpa, reconegut amb una Estrella Michelin; el responsable del millor Xuixo del Món 2018, Ricard Jambert, farà el taller Xuixcooking; també participarà el celler de la Vinyeta, reconegut com a Millor Celler de Catalunya; i es comptarà amb la presència del xarcuter Xavier Alemany.

Durant tot el dia es faran demostracions i tallers de cuina per petits i grans i, com a novetat, s’han eliminat les carpes que hi havia habitualment i s’han substituït per dos escenaris que es col·locaran als extrems de la plaça. A més, tot el que passi d’alt de l’escenari es podrà seguir a través d’una pantalla gegant.

A banda de mirar també es podrà menjar. Hi és que hi haurà vint-i-una parades en les que es vendran diversos tastets. A més, deu restaurants propers a la Plaça Major oferiran menús especials per l’ocasió.

La jornada s’acabarà amb un concert a càrrec de la cantant Elena Gadel, participant d’Operación Triunfo 2 i actriu de musicals com Mar i Cel, Grease o Cabaret, entre d’altres.

La 6a edició de la Fira Gartstròmia es farà el proper 1 de juny, de les onze del matí a les onze de la nit.

El xef Jordi Cruz, cap de cartell de la 6ª Fira Gartstròmia

El xef Jordi Cruz, cap de cartell de la 6ª Fira Gartstròmia

El xef Jordi Cruz, amb tres Estrelles Michelin, i propietari del restaurant Àbac de Barcelona i A-Tempo de la Fortalesa de Sant Julià de Ramis, és un dels principals reclams de la sisena edició de la Fira Gartstròmia.

El cuiner presentarà el primer vi de la col·lecció de vins Estrambòtics “El seny i la rauxa”, que ha creat juntament amb el pintor banyolí Quim Hereu i Ferran Vila, que aquest any ha guanyat el premi a Millor sommelier de Catalunya.

La Fira Gartstròmia també comptarà amb el cuiner banyolí Pere Arpa, reconegut amb una Estrella Michelin; el responsable del millor Xuixo del Món 2018, Ricard Jambert, farà el taller Xuixcooking; també participarà el celler de la Vinyeta, reconegut com a Millor Celler de Catalunya; i es comptarà amb la presència del xarcuter Xavier Alemany.

Durant tot el dia es faran demostracions i tallers de cuina per petits i grans i, com a novetat, s’han eliminat les carpes que hi havia habitualment i s’han substituït per dos escenaris que es col·locaran als extrems de la plaça. A més, tot el que passi d’alt de l’escenari es podrà seguir a través d’una pantalla gegant.

A banda de mirar també es podrà menjar. Hi és que hi haurà vint-i-una parades en les que es vendran diversos tastets. A més, deu restaurants propers a la Plaça Major oferiran menús especials per l’ocasió.

La jornada s’acabarà amb un concert a càrrec de la cantant Elena Gadel, participant d’Operación Triunfo 2 i actriu de musicals com Mar i Cel, Grease o Cabaret, entre d’altres.

La 6a edició de la Fira Gartstròmia es farà el proper 1 de juny, de les onze del matí a les onze de la nit.