Del 13 al 17 d'agost Banyoles celebra la seva Festa Petita i enguany, degut a la situació sanitària, s'ha adaptat el seu format a través d'una vintena de propostes tot respectant les mesures de seguretat. Malgrat tot, i amb l'objectiu que la cultura pugui arribar a totes les llars, l'Ajuntament de Banyoles i Banyoles Televisió amb el suport de la Xarxa de Comunicació Local oferiran una programació especial en directe durant els dies de la festa.

Sota l'eslògan "La Festa petita no es toca", la programació especial començarà aquest divendres a dos quarts d'onze de la nit amb l'emissió en directe des de la Plaça de les Rodes del concert de La Salseta del Poble Sec, amb les cançons més emblemàtiques del grup. El gruix principal de programació es concentrarà el dissabte a partir de les set de la tarda on des del plató exterior de Banyoles Televisió ubicat a la Plaça Major, s'emetrà un programa especial de gairebé cinc hores que comptarà amb diferents entrevistes, connexions i retransmissions en directe. Entre els convidats hi haurà una representació de diferents entitats participants a la festa, així com també el regidor de Cultura, Patrimoni Cultural i Festes, Miquel Cuenca. Durant el programa, que s'allargarà fins ben entrada la matinada, es connectarà en directe amb rua de gegants i capgrossos; i es farà l'emissió en directe del concert de Balkan Paradise Orchestra i Fundación Tony Manero, que presentaran el seu darrer treball "Disco Para Adultos".

El mateix dissabte a la nit, també es connectarà en directe amb l'espectacle del foc de la mà de les Gàrgoles de Foc, des de l'aparcament de Can Castanyer. Pel que fa al dimarts a la nit, Banyoles Televisió i plaestanydigital.cat emetran un programa especial amb un recull de les diferents activitats que hauran tingut lloc durant els 4 dies de la festa petita de Banyoles.

La programació especial és una iniciativa de Banyoles Televisió i de l'Ajuntament de Banyoles amb el suport de la Xarxa de Comunicació Local. En total, seran més de cinc hores d'emissions en directe i un desplegament tècnic per cobrir els principals actes de la festa. Tot plegat, sota un format televisiu basat amb la participació i que aprofita les noves tecnologies, com ara les realitzacions audiovisuals en directe amb xarxes 4G. L'objectiu és que, malgrat la situació sanitària actual, la cultura i la tradició de la festa local banyolina pugui arribar arreu de les comarques de Girona, ja sigui a través del canal de TDT de Banyoles
Televisió o des de qualsevol punt a través de plaestanydigital.cat.

Tots els actes de les Festes d'Agost de Banyoles compten amb mesures de protecció individual i col·lectiva per a la prevenció de la covid-19 i es poden consultar festesbanyoles.cat.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).