Trobada d'astronomia, amb lluna creixent i xocolata desfeta

El cel que va brillar a la ciutat de Banyoles el passat dissabte va ser el focus d'interès quan, al voltant del recinte de la muralla, es van aplegar múltiples socis d'AstroBanyoles i diferents aficionats en general de l'astronomia i tot allò que tingui a veure amb el cel i l'espai exterior.


La vetllada, sempre caracteritzada per la calma que s'hi respira, va començar amb una xerrada de les mans de Killian Vindel titulada Un viatge a través de l'univers en 30 minuts. En aquesta xerrada es va poder coneixer amb més profunditat les diferents formes i cossos que divaguen per dins del nostre sistema solar, i també van allunyar-se'n una mica per descobrir galàxies i nebuloses que tenim més pròximes a nosaltres.


Després de la xerrada, es van treure els telescopis i tothom va poder observar múltiples cossos de l'espai exterior, sigui directament amb l'ull a la lent, o a través d'una fotografia. Tot plegat va estar acompanyat de xocolata desfeta per als assistents, que van poder endolcir una mica el sentiment de sentir-se tan petits.

Trobada d'astronomia, amb lluna creixent i xocolata desfeta

Trobada d'astronomia, amb lluna creixent i xocolata desfeta

El cel que va brillar a la ciutat de Banyoles el passat dissabte va ser el focus d'interès quan, al voltant del recinte de la muralla, es van aplegar múltiples socis d'AstroBanyoles i diferents aficionats en general de l'astronomia i tot allò que tingui a veure amb el cel i l'espai exterior.


La vetllada, sempre caracteritzada per la calma que s'hi respira, va començar amb una xerrada de les mans de Killian Vindel titulada Un viatge a través de l'univers en 30 minuts. En aquesta xerrada es va poder coneixer amb més profunditat les diferents formes i cossos que divaguen per dins del nostre sistema solar, i també van allunyar-se'n una mica per descobrir galàxies i nebuloses que tenim més pròximes a nosaltres.


Després de la xerrada, es van treure els telescopis i tothom va poder observar múltiples cossos de l'espai exterior, sigui directament amb l'ull a la lent, o a través d'una fotografia. Tot plegat va estar acompanyat de xocolata desfeta per als assistents, que van poder endolcir una mica el sentiment de sentir-se tan petits.


Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).
Saber-ne més D'acord Continua sense galetes