El Pavelló de la Draga de Banyoles va ser la seu escollida, aquest any, per celebrar la Trobada de la Gent Gran del Pla de l’Estany.

La piscina municipal de Porqueres ha superat els 1000 abonats a poc més d’una setmana de l’inici de la nova temporada. L’equipament obrirà les seves portes el diumenge dia 10 de juny amb una jornada especial per a la qual s’ha organitzat una activitat solidària.

Arts ocultes, tallers, espectacles, rituals, teràpies diverses, hipnosi, reiki o minerals associats a malalties són algunes de les propostes que oferirà, durant tot aquest dissabte, el poble de Palol de Revardit a través del Dia i la Nit de Misteri. Una proposta de l'associació cultural SomMota que va néixer com una modesta activitat de dinamització del municipi i que, empesa per l'èxit, ha anat creixent fins a arribar a aquesta catorzena edició.

L’escola de Sant Esteve de Guialbes serà mes gran el curs vinent. El Departament d’Ensenyament farà l’ampliació allargant el centre per un dels costats.

 

El músic Alfons Encinas oferirà el recital “Estimats Ocells”, aquest proper dissabte a Can Cebrià de Vilert.

 

Uns 150 alumnes de segon i quart d’ESO han tancat el curs de Robòtica Banyoles d’aquest any en una jornada al pavelló del Pla de l’Ametller.

 

El sindicat independent dels Mossos d’Esquadra USPAC ha denunciat condicions d’insalubritat a la comissaria de Banyoles.

 

El sindicat independent dels Mossos d’Esquadra USPAC ha denunciat condicions d’insalubritat a la comissaria de Banyoles.

 

Que Banyoles quedi tenyida de groc és l’objectiu del concurs de balcons que han convocat des de l’organització de la Sardana per la Llibertat, el CDR i l’ANC del Pla de l’Estany, en col·laboració amb el Foment de la Sardana.

 

La vida dels nens i nenes del barri de la Farga, com juguen i com es relacionen és el que mostren les imatges fetes pel fotògraf banyolí Esteve Vilarrúbies.

 

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).