Colors: Yellow Color

El Consell Comarcal del Pla de l'Estany va aprovar, aquest dimecres a la tarda en un ple extraordinari telemàtic, els expedients de licitació conjunta dels contractes per a la prestació dels serveis en matèria de recollida i transport de residus a Banyoles i al Pla de l'Estany per als pròxims cinc anys. L'acord ha fet, de retruc, que s'hagi desconvocat la vaga del servei que els treballadors de l'UTE Anfruns Garriga - Urbaser havien convocat i que havia de començar aquesta passada matinada. La nova contractació ha tingut molt en compte la particularitat i la casuística de cadascun dels onze municipis. Tant és així que en els dos lots hi conviuen diferents models de recollida de residus.

L’àmplia oferta d’activitats turístiques de descoberta del patrimoni natural de Banyoles i comarca incorpora un nou element. Aquest diumenge es va estrenar la ruta titulada “Les cares de l’aigua”, una nova proposta de l’Escola de Natura de Banyoles destinada a un públic familiar per tal d’anar més enllà de la típica volta a l’Estany i donar a conèixer una part menys coneguda d’aquest espai natural.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).