Colors: Orange Color

El fotoperiodista banyolí Tino Soriano serà distingit amb el Premi Miravisions d'Honor 2024, un dels reconeixements atorgats per la publicació 'La Mira' en el marc de les jornades Miravisions de fotoperiodisme.  Els premis Miravisions reconeixen els millors treballs fotoperiodístics de l’any anterior amb l'objectiu de posar en valor la imatge com a element essencial per explicar històries d’interès periodístic.

Ja hi ha en marxa una nova campanya d’excavacions arqueològiques al jaciment neolític de La Draga de Banyoles. La campanya, que finalitzarà el proper 28 de juny, se centra en la zona més septentrional del jaciment, per donar continuïtat al sector treballat l’any passat i que ja va constatar la presencia d’un nivell arqueològic format per les restes de construccions realitzades en fusta. La campanya d’enguany permetrà excavar-les i documentar-les totalment.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).