Colors: Orange Color

Gàrgoles de Foc de Banyoles ha recuperat, aquest cap de setmana, la seva tradicional Batucada. L’acte, que ja és tot un clàssic dels dies previs a l’arribada de l’estiu és habitualment una gran festa de la música de percussió en què diferents bandes mostren als banyolins i banyolines el resultat de mesos d’assajos als seus locals.

La reobertura de la planta baixa de Mobles Terradas com a espai expositiu suposa un pas més en la recuperació d'aquest emblemàtic edifici de la ciutat de Banyoles construït el 1975 i adquirit per l'Ajuntament de Banyoles l'any passat. Des d’aquest dissabte s’hi podrà veure l’exposició “Arquitectes i ciutat: del Pla urbanístic de 1936 a la Banyoles olímpica” repassa el creixement i la transformació de Banyoles en les darreres dècades, a partir de les obres dels arquitectes Francesc Figueras, Jordi Masgrau, Jeroni Moner i Josep Riera.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).