Colors: Purple Color

Dilluns que ve, dia 3 de maig, arrancarà la segona fase de les obres de renovació i millora del sanejament del carrer Llibertat de Banyoles. Aquest divendres els operaris de l’empresa adjudicatària dels treballs enllestien ja els últims detalls i acabaven de netejar el tram on s’ha estat actuant des del passat 8 de febrer, que va des del carrer Colom fins al carrer Canat.

L’Ajuntament de Porqueres ha donat per acabada l’obra que ha permès allargar el carrer Isaac Albèniz obrint un nou vial d’uns 420 metres que connecta el centre del municipi amb el barri de Corts.  En les darreres setmanes, el consistori hi ha dut a terme dues actuacions que mancaven, especialment la que fa referència a l’enllumenat.

L'Ajuntament de Banyoles ha dut a terme, aquest divendres, una nova actuació contemplada al pla d'asfaltatges municipal. Periòdicament, almenys dues vegades a l’any, l’equip de govern planifica i duu a terme aquestes obres dedicades a millorar el ferm dels carrers de la ciutat amb l’objectiu de mantenir-los en un bon estat de conservació.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).